Roblox Studio araba mesh yükleme

Çok fazla "triangles" olduğu için öyle oluyor 10 bin "triangle"ın altında olması lazım. İnternetten araştırın triangle sayısını düşürebiliyorsunuz Blender üzerinden ama bunu yapınca modelin kalitesi de düşecektir.

Nereden yapılacağını bulamadım.

Nereden yapılacağını bulamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şu videodaki yöntemle yapabiliyordunuz sanırım, vaktim olsaydı Blender'dan kendim gösterirdim ama ne yazık ki şuan yapamam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu videodaki yöntemle yapabiliyordunuz sanırım, vaktim olsaydı Blender'dan kendim gösterirdim ama ne yazık ki şu an yapamam.

Sağ ol teşekkür ederim.

Şu videodaki yöntemle yapabiliyordunuz sanırım, vaktim olsaydı Blender'dan kendim gösterirdim ama ne yazık ki şu an yapamam.

Hocam az önce denedim ufak bir tekerlek yapayım deneyeyim dedim gene aynı hatayı verdi.

Son düzenleme:
Sağ ol teşekkür ederim.

Hocam az önce denedim ufak bir tekerlek yapayım deneyeyim dedim gene aynı hatayı verdi.
Fazla "triangle" varsa yine aynı hatayı verir, tekrar deneyin yaptığın "obj." dosyasını kaydettikten sonra tekrardan Blender üzerinden açıp düşür, aslında kaç "triangle" olduğu Blender üzerinden yazıyordu ama şuan unuttum nereden bakıldığına, deneyip sonuca varmanız gerekecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı