Çözüldü Roblox Studio'dan Blender'a texture bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yaser Efe

Centipat
Daha fazla  
Altta Roblox Studio ve Blender görüntüsü var. Soldaki Roblox Studio, sağdaki ise Blender'a geçtikten sonra ki hali. Işıklandırmaları ben yaparım sıkıntı yok ama mesela tahta niye direkt kahverengi? Hepsini "use nodes" butonuyla yaptım bu arada, eğer yapmazsam direkt beyazımsı oluyor, ama o zamanda textureleri var. Yardım ederseniz en büyük sorunumu çözmüş olursunuz, şimdiden teşekkürler. :)

Dosya Ekleri

• {B70D394B-E30A-47D9-A624-C69A4AFA1D4B}.png
    {B70D394B-E30A-47D9-A624-C69A4AFA1D4B}.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2025-02-24 133607.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-24 133607.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 37
Çözüm
Hayır yok ama senin yaptıklarını atarsan üstüne konuşabiliriz, senin sorununu tekrarlama meselesi.
Hocam yardımınız için teşekkürler ama şu videoyla şu şekil oldu, sadece 1 tıklamayla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1740491858618.png

Beşiktaş maçı varmış kusura bakmayın sağ altta :D
Altta Roblox Studio ve Blender görüntüsü var. Soldaki Roblox Studio, sağdaki ise Blender'a geçtikten sonra ki hali. Işıklandırmaları ben yaparım sıkıntı yok ama mesela tahta niye direkt kahverengi? Hepsini "use nodes" butonuyla yaptım bu arada, eğer yapmazsam direkt beyazımsı oluyor, ama o zamanda textureleri var. Yardım ederseniz en büyük sorunumu çözmüş olursunuz, şimdiden teşekkürler. :)
Kaplama/texture'lar doğru şekilde seçilimi node bağlantılarında kontrol ettin mi?

Hayır yok ama senin yaptıklarını atarsan üstüne konuşabiliriz, senin sorununu tekrarlama meselesi.
Hocam yardımınız için teşekkürler ama şu videoyla şu şekil oldu, sadece 1 tıklamayla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1740491858618.png

Beşiktaş maçı varmış kusura bakmayın sağ altta :D

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı