Çözüldü Blender texture bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZwKing345

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 Tİ 6 GB
İntel i5 10400F 2.90
16 GB RAM
Windows 10 Pro
Merhaba, ben bir AK-47 modelledim. Son aşamada tam texture ekledim gördüğünüz gibi bozuluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim silahın kabzasını nasıl normal tahtadanmış gibi gösterebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• bozuk texture.png
    bozuk texture.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 25
Çözüm
Merhaba, ben bir AK-47 modelledim. Son aşamada tam texture ekledim gördüğünüz gibi bozuluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim silahın kabzasını nasıl normal tahtadanmış gibi gösterebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
UV Mapping yapacaksın.
Youtube'a göz at, 15 dakikanı almaz çözmen, sonra da düzenlersin. Yalnız kabzanın üstüne sarma gibi duruyor yüzey attığın ekran görüntüsünde, belki onu düzenlemen gerekir.
UV Mapping yapacaksın.
Youtube'a göz at, 15 dakikanı almaz çözmen, sonra da düzenlersin. Yalnız kabzanın üstüne sarma gibi duruyor yüzey attığın ekran görüntüsünde, belki onu düzenlemen gerekir.

Çözüm
UV mapping yapacaksın.
YouTube'a göz at, 15 dakikanı almaz çözmen, sonra da düzenlersin. Yalnız kabzanın üstüne sarma gibi duruyor yüzey attığın ekran görüntüsünde, belki onu düzenlemen gerekir.

Yaptim çözüldü teşekkür ederim. Bir de konuyu çözüldü olarak nasıl isaretliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı