Roblox Support destek vermezse ne yapmalı?

Tekrar sağ olun.

Ve ayrıca 25 yaşımda olduğumu kim söyledi ;D sanırım yazınızı düzenlediniz.

Evet hocam düzenledim çünkü kendimi bir kötü hissetim sizin yaşınızı nedne sorayımki benim işim yardım etmek ayrıca yaşınızın 25 olduğu hesapta yazıyor doğum tarihiniz 2000 olarak gözüküyor tekrar özür dilerim.

Evet hocam düzenledim çünkü kendimi bir kötü hissetim sizin yaşınızı nedne sorayımki benim işim yardım etmek ayrıca yaşınızın 25 olduğu hesapta yazıyor doğum tarihiniz 2000 olarak gözüküyor tekrar özür dilerim.
Sorun değil yaşım 15 bundan 4 yıl önceside 11 yaş oluyor. O yaşlarda cidden fazla robux yatırmıştım ve tekrar almak istedim. Ayrıca ben tüm hesaplarıma 2000 olarak girerim. ;P

Sorun değil yaşım 15 bundan 4 yıl önceside 11 yaş oluyor. O yaşlarda cidden fazla Robux yatırmıştım ve tekrar almak istedim. Ayrıca ben tüm hesaplarıma 2000 olarak girerim. ;P

Anlıyorum 11 yaşında çoğu kişi tutkuludur zaten Roblox'a ciddi Robux yatırdıysan her türlü aldıracağım sana o hesabı merak etme sen.

1751972695392.png

böyle yazdılar.

Çevirisi de böyle:
1751972736893.png

Şu an tekrar yazıp aldığın Robux'ların fişini onlara at ve bu hesaba çok para harcadım de ve heseptaki e postamı doğrulamayadan hesabımı çaldırlar isterseniz doğruluyamadığım e postadan size destek talaebi açabilirim de bunu İngilizceye çevirerek.
4 adet fatura attım ve dediğini inglizceye çevirip yanıtladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı