Roblox Support destek vermezse ne yapmalı?

Tamamdır bir bakalım buyuk ihtimalle yarın yazacaklar. Tahminim bu.

1 gün geçti, hala yazmadılar. Ne kadar sorumsuz bunlar.

@Madara Uchia

ne yapacağım?​

Bilmiyorum ben destek talebi açtığımda hemen yazıyolardı çok salmışlar bu işi yenisini oluştur artık yine cevap gelmezse mecbur ümitleri keseceğiz.

E-posta değiştirilmiş şifre değiştirilmiş sizce telefon numarası ile mi girecek hem o hesap üzerinden 4 yıl geçmiş yani şu an hesap kapanmış bile olabilir.
Roblox aktif olmayan hesapları kapamıyor, neye dayanarak söylüyorsun?

Peki madem yapacak bir şey yok
İngilizceniz varsa Reddit'te r/RobloxHelp subredditinde konu açın, orada daha bilgili insanlar var. Konu açarsanız benide etiketleyebilirsiniz, kullanıcı adım u/Guest4901244 😃

İngilizceniz varsa Reddit'te r/RobloxHelp subredditinde konu açın, orada daha bilgili insanlar var. Konu açarsanız benide etiketleyebilirsiniz, kullanıcı adım u/Guest4901244 😃
peki bir de öyle yaparım sağolun!

reddit ile ilgili pek bilgim yok ama ingilizce mi yazmalıyım yoksa türkçe mi? Ayrıca seni nasıl etiketleyeceğim?

Hesabın adını hatırlıyor musunuz?
hatırlıyorum

hatta girip girip bakıyorum biri elliyor mu diye
ama kimse girmiyor.

Ve sanırım Reddit bozuk. Post atılmıyor.

Son düzenleme:

Hesabı başka bitişi kapatmış olabilir diye söyledim.

reddit ile ilgili pek bilgim yok ama ingilizce mi yazmalıyım yoksa türkçe mi? Ayrıca seni nasıl etiketleyeceğim?
Kullanıcı adımı yazdığın zaman altta çıkıyor. Technopat'ta ki etiketleme sistemi gibi düşün. İngilizce yazacaksın.

1752158849374.png

ciddi mi bunlar?

@Guest4901244 @Madara Uchia

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı