Roblox teklifi yapılmaı mı?

ares19

Hectopat
Daha fazla  
DC'den biri avatardan bunu yaparsan sana 500 Robux vereceğim dedi yapmalı mıyım yaparsam bir şey olur mu?
Wanna be a model/avatar in my New hangout/club Game'im making i am paying 500 Robux each person.
Çevirsi= yaptığım yeni buluşma/kulüp oyunumda model/avatar olmak ister misin?
Kişi başı 500 Robux ödüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu attı.

Son düzenleyen: Moderatör:
DC'den biri avatardan bunu yaparsan sana 500 Robux vereceğim dedi yapmalı mıyım yaparsam bir şey olur mu?
Wanna be a model/avatar in my New hangout/club Game'im making i am paying 500 Robux each person.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu attı.

Hesabınızı çalacak.

Bu videoyu attı.

Cookie'nizi alarak hesabınız gidecek.

Çok çok çok pardon hocamlar. Tam duraktaydım ve otobüs geliyordu o yüzden videoyu izleyemedim, kızgın atılınca neden atılmış diye girip videoyu izledim şimdi anladım olayı. Üstteki arkadaşların da dediği gibi hesabınız çalınmaya çalışılınıyor sakın böyle bir şey yapmayın.
Ben normal böyle tasarım yapacak zannettim arkadaş, videoya bakmamıştım.

Azıcık Blender kullanacaksınız sadece hocam. Önce üstünde çizgiler ve sizin isminiz yazan şekilde yani filigranlı atın. Robuxunuzu aldıktan sonra normal fotoğrafı atarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı