Roblox Türkiye'deki erişim yasağını kaldırmak için harekete geçti

Makaleler
12
Daha fazla  
Roblox resmi Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre, Türkiye'deki yasak için yetkililerle iletişime geçildiğini ve yasağı en kısa sürede kaldırmaya çalışacaklarını bildirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Roblox resmi Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre, Türkiye'deki yasak için yetkililerle iletişime geçildiğini ve yasağı en kısa sürede kaldırmaya çalışacaklarını bildirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yüklü miktarda para alırlar.

Hype trenine binen insanlar var burada da görebiliyorum. Sırf ülke bir şeyleri yasakladı diye özgürlük arayanlarla söylüyorum. Özgürlük bir uygulamayı kullanıp kullanamamak değildir veya bazı kişilerin gelirinin kısıtlanması değildir. Yabancı insanların bu konu hakkında sizden daha duyarlı olması şaşırtmadı beni.

Umarım açarlar. Girmenin bile zor olduğu private serverler yüzünden kapanmasıda saçmalık zaten. Bari düzgün bir sebepten olsaydı (örneğin Robloxun destek bölümü çok kötü işliyor. Ki bu bile aniden yasaklanması gereken bir durum değil, ilk uyarı vermeleri gerekirdi). Kapatan kişinin bir kere bile Roblox'a girip baktığını düşünmüyorum, eski kafalarına ters gelen çoğu şeyi yasaklıyorlar.

Oynayın veya oynamayın bende oynamıyorum ama 2 3 kendini bilmezin halkı kısıtlamasına destek çıkmanız çok üzücü. İnstagramla, Robloxla başlarlar sonra bir bakmışsın ki ''Ne olur açılmasın şu pe.. uygulaması.'' yazacağın bir mecra bile kalmamış.

Şunlara cesaret vermeyin. Çok sevgili pe.. savurucusu devletimize bu sapkınların sadece robloxta olmadığını oyunun amacının bu olmadığını burayı kapatırsanız başka yerde sapkınlıklarına devam edeceklerini ve bunun önüne oyun kapatarak değil de mahkeme yoluyla bu sapkınlara komik cezalar vermeyerek geçebileceklerini hatırlatmak isterim. Veya çocuk tecavüzü davasında ''küçüğün rızası varmış'' diyen eski adalet bakanı Bekir Bozdağ gibi adamlara ceza vermekte bunları önlemenin bir yolu. Ama roblox kapatmak daha basit bir çözüm tabi. Oyun kapatmayı bırakıp mahkemelere de bi el atmanın vakit geldi bence ya.

Hype trenine binen insanlar var burada da görebiliyorum. Sırf ülke bir şeyleri yasakladı diye özgürlük arayanlarla söylüyorum. Özgürlük bir uygulamayı kullanıp kullanamamak değildir veya bazı kişilerin gelirinin kısıtlanması değildir. Yabancı insanların bu konu hakkında sizden daha duyarlı olması şaşırtmadı beni.

Olay özgürlük Hype'ı filan değil. Yasaklamanın bir çözüm olmaması. Bunu anlamak çok zor olmamalı. Kapatınca oradaki sorunlu tipler puff yok olmuyor. Farklı platforma kaycaklar. Sorun saçma sebeplerle bir platformu veya oyunu yasaklamaları. Her platforumun ansızın sebepsiz yere kapatılabileceği bir anda bir şeyin yasaklanmasını desteklemek hiç ve hiç mantıklı değil. Umarım severek kullandığın bir platform saçma bir sebepten kapatılmaz.

En yakın zamanda açılması ümidiyle. Para kazanan, en azından oradan karnını doyuran birçok arkadaşın gönderilerini gördüm. Tabii çalışmalar sonucunda oraya giren insanlar nasıl düzeltilir bilmem. O konuda çok daha dikkatli davranılmalı. Çünkü istediğin sürece anonimsin ve bu konu riskli.

O zaman Kuzey Kore'ye güle güle.

Hocam, sizin için özgürlük nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı