Roblox ve Discord için VPN/DNS önerisi

Merhaba hocam. @Shinsoo benim videomu paylaşmış. O yöntem işe yarayacaktır.

Videoda yapılan işlemde önce yogadns ile DoH ayarlanıyor. Sonra byedpı çalıştırılıyor, Proxifyre'da Discord ve Roblox girdileri eklenerek bu uygulamaların byedpı ile açılması sağlanıyor.

Sizin uygulama byedpı st kurulumu yapılırsa aynı şeyi yapıyor, girdilere Roblox'u eklemişsiniz zaten. DNS olarak programınız Google DoH ayarlıyor. Teknik olarak her şey tamam, bu şekilde Roblox açılmalı ki az önce denedim açılıyor.

Özetle kullanıcılar Roblox'u da istiyorsa byedpı st ile kurulum yapsınlar. Discord açılır da Roblox açılmazsa yanında ek DNS (NextDNS, yogadns vb) uygulamaları kullansınlar.

Çok fazla uğraştırmayan ve hızlı bir yöntemdir değil mi?

Onay vermek ne demek, videoyu yapan benim zaten :D güvenle yapabilirsin.

Hocam şimdi şu anda kuruyorum takıldığım 2 nokta var yoga DNS kurduktan sonra kontrol etmek için bir tane siteye girmemiz gerekiyor o sitede videodaki ekranda Türkiye'den DNS sunucusu varken bende Romanya'dan sunucu var bir de bende Visual C++'nın başka bir sürümü var sorun çıkmaz değil mi indirmeme gerek var mı gene de.

Hocam şimdi şu anda kuruyorum takıldığım 2 nokta var yoga DNS kurduktan sonra kontrol etmek için bir tane siteye girmemiz gerekiyor o sitede videodaki ekranda Türkiye'den DNS sunucusu varken bende Romanya'dan sunucu var bir de bende Visual C++'nın başka bir sürümü var sorun çıkmaz değil mi indirmeme gerek var mı gene de.
Muhtemelen sorun çıkmaz VC ile ilgili.
DNS sunucusuna takılma. Google kullanınca da İtalya çıkıyor bende. O DNS sunucu merkezi, senin IP adresin değil.

Muhtemelen sorun çıkmaz vc ile ilgili.
DNS sunucusuna takılma. Google kullanınca da İtalya çıkıyor bende. O DNS sunucu merkezi, senin IP adresin değil.

Hocam maalesef olmadı videodaki söylenenlerin hepsini yaptım harfi harfine ama olmadı Roblox ve Discord açılmıyor bende zaten 2015-2022 Visual C++ varmış burada ondan değil galiba

Hocam maalesef olmadı videodaki söylenenlerin hepsini yaptım harfi harfine ama olmadı Roblox ve Discord açılmıyor bende zaten 2015-2022 Visual C++ varmış burada ondan değil galiba
Windows Packet Filter kurdun mu? Uygulamayı çalıştırıp bir ekran görüntüsü atar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı