Roblox ve Discord için VPN/DNS önerisi

Hocam bildiğim kadarıyla Türknet'in derin paket inceleme politikası yoktu. Güncel bir değişiklik olmadıysa hala öyle olmalı. Sistem ya da modem konfigürasyonunuzla alakalı bir sorun olabilir. Eğer Starting... ekranında kalma sorununu çözmek istiyorsanız, bu çözümleri deneyebilirsiniz:
  • "Starting..." ekranında kalma: SplitWire-Turkey'i çalıştırıp Onarım sekmesini açın ve Discord'u Onar butonuna tıklayın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra sorunun giderilip giderilmediğini kontrol edin. Eğer yine sonuç alamazsanız SplitWire-Turkey'i çalıştırıp Onarım sekmesini açın ve Discord PTB Yükle butonuna tıklayıp kurulum tamamlandıktan sonra Başlat > Discord PTB yolu ile Discord PTB'yi çalıştırıp sorunun giderilip giderilmediğini kontrol edin. Sorununuz yine çözülmediyse C:\Users\-Kullanıcı Adı-\AppData\Local\Discord\ konumundaki Update.exe'ye sağ tıklayıp Özellikler'i seçip, açılan pencerede Uyumluluk sekmesine gelip, "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu:" kutucuğunu tikleyip, Windows 8'i seçtikten sonra Uygula ve Tamam butonlarına basıp bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunun giderilip giderilmediğini kontrol edin. Eğer yine sorununuz çözülmediyse bir önceki adımın aynısını uygulayıp bu sefer "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu:" kutucuğunu tikleyip, Windows 7'yi seçtikten sonra Uygula ve Tamam butonlarına basıp bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunun giderilip giderilmediğini kontrol edin. Bu da işinize yaramazsa yine Onarım sekmesinde bulunan Discord PTB Yükle butonu ile Discord PTB'yi yükleyip aynı sorunu onda da yaşayıp yaşmadığınızı deneyebilirsiniz.

Tabi bu çözümleri denemek için öncelikle SplitWire-Turkey v1.5.3 yükleyip kurmalısınız. Link: https://github.com/cagritaskn/Split....5.3/SplitWire-Turkey-Setup-Windows-1.5.3.exe
    Bunları denerken YogaDNS açık ve kapalı şekilde iki türde test yapabilirsiniz.

goodbye dpi calısıyor ama

goodbye dpi calısıyor ama
GoodbyeDPI'ın çalışıyor olması sağlayıcınızın DPI kontrolü yaptığı anlamına gelmez. Ağ paketlerini ihtiyacınız olmadığı halde değiştirerek trafik gerçekleştiriyor olursunuz. Muhtemelen GoodbyeDPI'ın içerisinde bulunan sabit DNS adresleri sayesinde erişim engelini aşıyorsunuz.

GoodbyeDPI çalışıyor ise neden kullanmadığınızı paylaşabilir misiniz özel değilse ?

Sebebi Kaspersky kullanmanız ise size sorun çıkarmaya devam edecektir maalesef. Sadece WinDivert değil engel aşımına yarayan çoğu yazılım gerçek zamanlı korumasından geçse bile güvenlik duvarına takılıyor ve istisnalara eklemek de çözüm olmuyor. Dolayısıyla Kaspersky kullanırken kısıt aşmanın kolay bir yolu yok.

Hocam splitwire tekrar indir kur. Gelişmişe gel, tüm hizmetleri kaldır, DNS ayarlarını geri al, splitwire kaldır adımlarını izleyerek byedpi, proxifyre ve DNS'den kurtul. ByeDPI Manager'ı da kapat.

Sadece YogaDNS açık kalsın.

Discord açmaya çalış.

Açılmazsa şunu dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki olay Discord'u ByeDPI'a proxichains ile yönlendirmenin otomatikleştirilmiş hali. Proxifyre yerine proxychains kullanmış olalım bir de bakalım bir şey değişecek mi.

Deniyorum şimdi bakalım olacakmı

Deniyorum şimdi bakalım olacak mı?

Denedim oldu fakat ben sadece Roblox ve Discord'u DNS ile kullanmak istiyorum geri kalan tum her şey normal olarak calıssın bunu nasıl yapacağım?

oyundaki sunucular dns ile girmeme izin vermiyor ondan kullanmak istemiyorum oyunu oynarken bi yandan da discordda arkadaşlarımla sohbet muhabbet ediyorum.

Son düzenleme:
Denedim oldu fakat ben sadece Roblox ve Discord'u DNS ile kullanmak istiyorum geri kalan tum her şey normal olarak calıssın bunu nasıl yapacağım?
Bu verdiğim çözüm zaten sadece discordu etkileyen bir şey. Ama roblox için bir şey diyemeyeceğim. Onun için yine byedpi + proxifyre çözümü sağlayan bir şey gerek splitwire veya byedpi manager gibi.

Özel değilse hangi oyundan bahsettiğinizi listeye eklemek için öğrenebilir miyim ? CoD Warzone,Black Ops ya da PUBG olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…