Roblox ve Discord biliyorsunuz ki ülkemizde erişimi yasaklandı, bunun için güvenilir, bilgilerimi satmayacak ve hızlı bir VPN önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Roblox ve Discord biliyorsunuz ki ülkemizde erişimi yasaklandı, bunun için güvenilir, bilgilerimi satmayacak ve hızlı bir VPN önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Goodbyedpi'ı geçen gün kullanmaya başladım. Gayet iyi iş görüyor. VPN değil sadece senin erişimin olmayan sitelere koyulan engelleri aşmanı sağlıyor herhangi bir başka sunucuya bağlanmıyorsun. Hızın sabit kalıyor.
Çok net bir şekilde 1.1.1.1 (WARP). Ha yok ben illede VPN kullanacağım diyecekseniz yine çok net GoodbyeDPI. Biliyorsunuz şu anda Cloudflare internetin güvenlik duvarı. GoodbyeDPI ise açık kaynak. NOT: Roblox oynamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Çok net bir şekilde 1.1.1.1 (WARP). Ha yok ben illede VPN kullanacağım diyecekseniz yine çok net GoodbyeDPI. Biliyorsunuz şu anda Cloudflare internetin güvenlik duvarı. GoodbyeDPI ise açık kaynak. not: Roblox oynamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
GoodbyeDPI'ı geçen gün kullanmaya başladım. Gayet iyi iş görüyor. VPN değil sadece senin erişimin olmayan sitelere koyulan engelleri aşmanı sağlıyor herhangi bir başka sunucuya bağlanmıyorsun. Hızın sabit kalıyor.