Roblox ve Discord için VPN önerisi

eymeniimsii

Yoctopat
Daha fazla  
Roblox ve Discord biliyorsunuz ki ülkemizde erişimi yasaklandı, bunun için güvenilir, bilgilerimi satmayacak ve hızlı bir VPN önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Roblox ve Discord biliyorsunuz ki ülkemizde erişimi yasaklandı, bunun için güvenilir, bilgilerimi satmayacak ve hızlı bir VPN önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
GoodByeDPI. Açık kaynak kodlu güvenilir.

Goodbyedpi'ı geçen gün kullanmaya başladım. Gayet iyi iş görüyor. VPN değil sadece senin erişimin olmayan sitelere koyulan engelleri aşmanı sağlıyor herhangi bir başka sunucuya bağlanmıyorsun. Hızın sabit kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok net bir şekilde 1.1.1.1 (WARP). Ha yok ben illede VPN kullanacağım diyecekseniz yine çok net GoodbyeDPI. Biliyorsunuz şu anda Cloudflare internetin güvenlik duvarı. GoodbyeDPI ise açık kaynak.
NOT: Roblox oynamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

GoodbyeDPI yapıştır geç ping falan düşürmüyor hem. Tek sıkıntı MEBİ denen platforma açık iken giriş yapamıyorsun neden bilmiyorum.

GoodbyeDPI,
ProtonVPN,
WARP.

IOS'um. Maalesef Proton çok yavaş mobilde.

GoodbyeDPI yapıştır geç ping falan düşürmüyor hem. Tek sıkıntı MEB'i denen platforma açık iken giriş yapamıyorsun neden bilmiyoruiosdayım.

Çok net bir şekilde 1.1.1.1 (WARP). Ha yok ben illede VPN kullanacağım diyecekseniz yine çok net GoodbyeDPI. Biliyorsunuz şu anda Cloudflare internetin güvenlik duvarı. GoodbyeDPI ise açık kaynak.
not: Roblox oynamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

iOS'dayım niye oynamayayım Roblox?

Yıllardır ProtonVPN kullanıyorum çok memnunum.

IOS'um. Maalesef Proton çok yavaş mobilde.

GoodbyeDPI. Açık kaynak kodlu güvenilir.

iOS'dayım maalesef.

GoodbyeDPI'ı geçen gün kullanmaya başladım. Gayet iyi iş görüyor. VPN değil sadece senin erişimin olmayan sitelere koyulan engelleri aşmanı sağlıyor herhangi bir başka sunucuya bağlanmıyorsun. Hızın sabit kalıyor.

iOS'dayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı