Roblox Windows 7-8-8.1 desteğini kesti

ertan21973

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben VPN ile Windows 7 Home Basic 64 Bit ile Roblox'a VPN ile giriyordum ama artık Roblox artık Windows 7 8 8.1 desteklenmiyor hatası verdi. Daha dün giriyordum maalesef artık Windows 7-8-8.1 desteklenmiyor. En az Windows 10 kurmamız gerekiyor. Artık Windows 7-8-8.1 de giremeyeceğiz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben VPN ile Windows 7 Home Basic 64 Bit ile Roblox'a VPN ile giriyordum ama artık Roblox artık Windows 7 8 8.1 desteklenmiyor hatası verdi. Daha dün giriyordum maalesef artık Windows 7-8-8.1 desteklenmiyor. En az Windows 10 kurmamız gerekiyor. Artık Windows 7 de giremeyeceğiz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

15 yıllık işletim sistemi artık desteklememesi çok normal ileriki yıllarda artık Windows 10 da desteklenmeyi bırakıcaklar.

Çözümü basit, daha güncel işletim sistemlerine geçmek. Windows 7'den hızlı LTSB 2016 da olur, hafif bir Linux dağıtımı (Mint XFCE vs) da olur Waydroid ile, direkt Bliss OS var.

Çözümü basit, daha güncel işletim sistemlerine geçmek. Windows 7'den hızlı LTSB 2016 da olur, hafif bir Linux dağıtımı (Mint XFCE vs) da olur Waydroid ile, direkt Bliss OS var.
Hocam benim ekran kartım windows 10-11 desteklemiyor galiba ekran kartı alma zamanı gelmiş.

Zaten başkası bile Twitter'da paylaştı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar ben VPN ile Windows 7 Home Basic 64 Bit ile Roblox'a VPN ile giriyordum ama artık Roblox artık Windows 7 8 8.1 desteklenmiyor hatası verdi. Daha dün giriyordum maalesef artık Windows 7-8-8.1 desteklenmiyor. En az Windows 10 kurmamız gerekiyor. Artık Windows 7-8-8.1 de giremeyeceğiz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ya da Windows Server 2016 veya üzerinde olmalısınız!

Zaten başkası sizden önce Twitter'da paylaştı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ya da Windows Server 2016 veya üzerinde olmalısınız?

Kardeşim twitter kullanmayanlar var hem ben yarışmada değilim? 15 Ocak demiş?

Zaten başkası bile Twitter'da paylaştı:

Ya da Windows Server 2016 veya üzerinde olmalısınız!

Kardeşim önce ben demişim ben 5 aralık o twitter de ki 7 aralık anladın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı