Roblox "Windows System is too outdated" hatası

Utku2362

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardım eder misiniz? Çözümü vardır inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemi bugün aldım Xeon X5450 3GHz GT 710 MSI 2 GB 1600 TL'ye bilmiyorum işte Roblox dedim yükleyeyim böyle bir hata verdi.

Sizce nedendir hocam.

Windows update ile güncellemeleri kontrol etmenizi öneririm. MSI bilgisayar kullanıyorum geldiğinde güncellemeler yapılmamıştı.

Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: (0x80070422) diyor hocam.

Sizce nedendir.

Hocam yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    12,1 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
Hocam windows güncellemesini yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Zaten uyarıda yazıyor windows güncellemelerini yükleyin diye. Güncellerseniz sorunun kalkacağını düşünüyorum.

Hangisini Yapayım Hocam
Tamamlanana kadar tüm güncellemeleri yapın. Yapılacak güncelleme kalmazsa bilgisayarı güncelleyerek yeniden başlatın ve yeni güncelleme gelip gelmediğine bakın. Güncelleme kalmadığında çalıştırabilmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…