Tamamlanana kadar tüm güncellemeleri yapın. Yapılacak güncelleme kalmazsa bilgisayarı güncelleyerek yeniden başlatın ve yeni güncelleme gelip gelmediğine bakın. Güncelleme kalmadığında çalıştırabilmeniz lazım.
Sisteminiz nedir? Benim İ3 işlemci 4 GB RAM ile kaldırıyordu.Mesela bir denedim böyle dedi.
Hocam ama benim PC kaldırır mı oda var.
Hepsini aynı anda yüklemeyi denemenizi öneririm. Yüklenmezse yardımcı olabileceğim bir konu değil maalesef.
Sisteminiz nedir? Benim i3 işlemci 4 GB RAM ile kaldırıyordu.
İnşallah kaldırır. Ancak kaldırmasa bile güncellemeleri yapmanız gerekiyor.Xeon X5450 3GHz 4 GB RAM DDR2 MSI GT710 2 GB.
İnşallah kaldırır. Ancak kaldırmasa bile güncellemeleri yapmanız
Güncellemeleri yapmanızı öneririm ama size kalmış bir şey. Eğer hata veriyorsa bununla ilgili bir konu da açabilirsiniz.Hocam hiç ele miyim bunun tek elle yapılacak güncelleme yokmu yoksa daha kalsın ne yapayım başka oyun oynarız.
Güncellemeleri yapmanızı öneririm ama size kalmış bir şey. Eğer hata veriyorsa bununla ilgili bir konu da açabilirsiniz.
Olabilir ama varsa da benim bilgim yok. Servisi arayabilirsiniz. Gerçi ben aradığımda konuya hakim değiliz dediler ama şansınızı deneyebilirsiniz.Hocam bilgisayar yeni bozmayayım şimdi yani demek istediğim tekli güncelleme yok mudur yani onu yükleyip hatanın düzelmesi.
Hocam bilgisayar yeni bozmayayım şimdi yani demek istediğim tekli güncelleme yok mudur yani onu yükleyip hatanın düzelmesi.
Hocam crackli Windows'larda Roblox'da genel bir sorun bir de lstbc 19 yuklu olmasindan kaynaklanabilir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.