xquars_1 Femtopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Dün bilgisayarı sıfırladım. Bugün sadece bilgisayarda Roblox olduğu için Roblox gireyim dedim ama Roblox açılıyor, 2-3 dk sonra yanıt vermiyor. Sistemim: i3 4010u 1.70GHz 8 GB RAM. AMD Radeon HD 8500M ekran kartı.
Dün bilgisayarı sıfırladım. Bugün sadece bilgisayarda Roblox olduğu için Roblox gireyim dedim ama Roblox açılıyor, 2-3 dk sonra yanıt vermiyor. Sistemim: i3 4010u 1.70GHz 8 GB RAM. AMD Radeon HD 8500M ekran kartı.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Nisan 2022 #2 xquars_1 dedi: Dün bilgisayarı sıfırladım. Bugün sadece bilgisayarda Roblox olduğu için Roblox gireyim dedim ama Roblox açılıyor, 2-3 dk sonra yanıt vermiyor. Sistemim: i3 4010u 1.70GHz 8 GB RAM. AMD Radeon HD 8500M ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız çok normal. Artı 0 Eksi
xquars_1 dedi: Dün bilgisayarı sıfırladım. Bugün sadece bilgisayarda Roblox olduğu için Roblox gireyim dedim ama Roblox açılıyor, 2-3 dk sonra yanıt vermiyor. Sistemim: i3 4010u 1.70GHz 8 GB RAM. AMD Radeon HD 8500M ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız çok normal.
SoruPaneli Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemim: ------------------------------------------------------- İşlemci: İntel Xeon X5650 @2.67GHz 12 Çekirdek -------------------------------------------------------- Ekran Kartı: Nvdia GeForce GT 740 4GB -------------------------------------------------------- Ram(Bellek): 32 GB -------------------------------------------------------- 64 Bit İşletim Sistemi, x64 Tabanlı Cinsiyet Erkek Meslek Motormekanik 13 Temmuz 2023 #3 Bende aynı hatayı alıyorum sürücülerimin hepsi kurulu DirectX 12 Var son sürüm ama yine 2,3 Dk sonra yanıt vermeme hatası yaşıyorum yardım edin. İşletim Sistemim: Çift İşlemci Var Ekran Kartım: ATI Radeon HD 4600 Series Artı 0 Eksi
Bende aynı hatayı alıyorum sürücülerimin hepsi kurulu DirectX 12 Var son sürüm ama yine 2,3 Dk sonra yanıt vermeme hatası yaşıyorum yardım edin. İşletim Sistemim: Çift İşlemci Var Ekran Kartım: ATI Radeon HD 4600 Series
JFiro Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 xquars_1 dedi: Dün bilgisayarı sıfırladım. Bugün sadece bilgisayarda Roblox olduğu için Roblox gireyim dedim ama Roblox açılıyor, 2-3 dk sonra yanıt vermiyor. Sistemim: i3 4010U 1.70GHz 8 GB RAM. AMD Radeon HD 8500M ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Normal Roblox mu yoksa Microsoft Store'den indirdiğiniz Roblox mu? SoruPaneli dedi: Bende aynı hatayı alıyorum sürücülerimin hepsi kurulu DirectX 12 var son sürüm ama yine 2, 3 Dk sonra yanıt vermeme hatası yaşıyorum yardım edin. İşletim sistemim: Çift işlemci var. Ekran kartım: ATI Radeon HD 4600 series. Eki Görüntüle 1860232 Genişletmek için tıkla... . Artı 0 Eksi
xquars_1 dedi: Dün bilgisayarı sıfırladım. Bugün sadece bilgisayarda Roblox olduğu için Roblox gireyim dedim ama Roblox açılıyor, 2-3 dk sonra yanıt vermiyor. Sistemim: i3 4010U 1.70GHz 8 GB RAM. AMD Radeon HD 8500M ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Normal Roblox mu yoksa Microsoft Store'den indirdiğiniz Roblox mu? SoruPaneli dedi: Bende aynı hatayı alıyorum sürücülerimin hepsi kurulu DirectX 12 var son sürüm ama yine 2, 3 Dk sonra yanıt vermeme hatası yaşıyorum yardım edin. İşletim sistemim: Çift işlemci var. Ekran kartım: ATI Radeon HD 4600 series. Eki Görüntüle 1860232 Genişletmek için tıkla... .
SoruPaneli Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemim: ------------------------------------------------------- İşlemci: İntel Xeon X5650 @2.67GHz 12 Çekirdek -------------------------------------------------------- Ekran Kartı: Nvdia GeForce GT 740 4GB -------------------------------------------------------- Ram(Bellek): 32 GB -------------------------------------------------------- 64 Bit İşletim Sistemi, x64 Tabanlı Cinsiyet Erkek Meslek Motormekanik 14 Temmuz 2023 #5 JFiro dedi: Normal Roblox mu yoksa Microsoft Store'den indirdiğiniz Roblox mu? . Genişletmek için tıkla... 2'sindede aynı şey oluyor Artı 0 Eksi
JFiro dedi: Normal Roblox mu yoksa Microsoft Store'den indirdiğiniz Roblox mu? . Genişletmek için tıkla... 2'sindede aynı şey oluyor
JFiro Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #6 SoruPaneli dedi: 2'sindede aynı şey oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows + r yap oraya %appdata% yaz oradaki Roblox klasörünü silip yeniden temiz bir Roblox kur dene kesin olur. Artı 0 Eksi
SoruPaneli dedi: 2'sindede aynı şey oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows + r yap oraya %appdata% yaz oradaki Roblox klasörünü silip yeniden temiz bir Roblox kur dene kesin olur.
SoruPaneli Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemim: ------------------------------------------------------- İşlemci: İntel Xeon X5650 @2.67GHz 12 Çekirdek -------------------------------------------------------- Ekran Kartı: Nvdia GeForce GT 740 4GB -------------------------------------------------------- Ram(Bellek): 32 GB -------------------------------------------------------- 64 Bit İşletim Sistemi, x64 Tabanlı Cinsiyet Erkek Meslek Motormekanik 16 Temmuz 2023 #7 JFiro dedi: Windows + r yap oraya %appdata% yaz oradaki Roblox klasörünü silip yeniden temiz bir Roblox kur dene kesin olur. Genişletmek için tıkla... JFiro dedi: Windows + r yap oraya %appdata% yaz oradaki Roblox klasörünü silip yeniden temiz bir Roblox kur dene kesin olur. Genişletmek için tıkla... gene aynı şey oldu Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-16 022809.png 19,7 KB · Görüntüleme: 151 Artı 0 Eksi
JFiro dedi: Windows + r yap oraya %appdata% yaz oradaki Roblox klasörünü silip yeniden temiz bir Roblox kur dene kesin olur. Genişletmek için tıkla... JFiro dedi: Windows + r yap oraya %appdata% yaz oradaki Roblox klasörünü silip yeniden temiz bir Roblox kur dene kesin olur. Genişletmek için tıkla... gene aynı şey oldu
JFiro Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #8 SoruPaneli dedi: Gene aynı şey oldu Eki Görüntüle 1863715 Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum sende sorun var o zaman bilgisayarını sıfırlarsan geçer herhalde. Artı 0 Eksi
SoruPaneli dedi: Gene aynı şey oldu Eki Görüntüle 1863715 Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum sende sorun var o zaman bilgisayarını sıfırlarsan geçer herhalde.
SoruPaneli Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemim: ------------------------------------------------------- İşlemci: İntel Xeon X5650 @2.67GHz 12 Çekirdek -------------------------------------------------------- Ekran Kartı: Nvdia GeForce GT 740 4GB -------------------------------------------------------- Ram(Bellek): 32 GB -------------------------------------------------------- 64 Bit İşletim Sistemi, x64 Tabanlı Cinsiyet Erkek Meslek Motormekanik 16 Temmuz 2023 #9 JFiro dedi: Vallahi bilmiyorum sende sorun var o zaman bilgisayarını sıfırlarsan geçer herhalde. Genişletmek için tıkla... Haklısın galiba sıfırlamam lazım. JFiro dedi: Vallahi bilmiyorum sende sorun var o zaman bilgisayarını sıfırlarsan geçer herhalde. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım PC'yi Roblox yine aynı hatayı verdi Son düzenleme: 31 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
JFiro dedi: Vallahi bilmiyorum sende sorun var o zaman bilgisayarını sıfırlarsan geçer herhalde. Genişletmek için tıkla... Haklısın galiba sıfırlamam lazım. JFiro dedi: Vallahi bilmiyorum sende sorun var o zaman bilgisayarını sıfırlarsan geçer herhalde. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım PC'yi Roblox yine aynı hatayı verdi
K Kylixxz Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #10 467199 dedi: Sürücüleri kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız çok normal. Genişletmek için tıkla... sürücü dediğiniz directx mi? Artı 0 Eksi
467199 dedi: Sürücüleri kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız çok normal. Genişletmek için tıkla... sürücü dediğiniz directx mi?