Çözüldü Roblox "You have been kicked" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TrayinG_E

Hectopat
Daha fazla  
Hata bu arkadaşlar 1 saattir deniyorum düzeltemedim yardımcı olur musunuz?

Oyundan banlanmışsınız. Uyarı ekranı gelmezse kalıcı bir bandır.

İtiraf etti.
yan hesaptan bu oyunda ban yemiştim fakat böyle değildi bu hata hangi oyuna girersem çıkıyor
Oyundan banlanmışsınız. Uyarı ekranı gelmezse kalıcı bir bandır.

İtiraf etti.
dostum olay o değil ban yemedim oyundan ban yiyince you have banned yazıyor siz hiç oyundan ban yedinizmi ?

Yan hesaptan bu oyunda ban yemiştim fakat böyle değildi bu hata hangi oyuna girersem çıkıyor

Sürelidir o yan hesaptaki ban dediğiniz. Hileye destek vermiyorum. Ayrıca kim neden 2-3 fazladan şey kazanmak için virüslü bir hile indirsin ki?

Yan hesaptan bu oyunda ban yemiştim fakat böyle değildi bu hata hangi oyuna girersem çıkıyor

Dostum olay o değil ban yemedim oyundan ban yiyince you have banned yazıyor siz hiç oyundan ban yediniz mi?

Bu oyunda hiçbir şey yapmıyordum bu oyunda daha önce hile bile açmadım
Sürelidir o yan hesaptaki ban dediğiniz. Hileye destek vermiyorum. Ayrıca kim neden 2-3 fazladan şey kazanmak için virüslü bir hile indirsin ki?
hile indirmedim ve exploiti kendim oluşturmuştum ?

Dostum olay o değil ban yemedim oyundan ban yiyince you have banned yazıyor siz hiç oyundan ban yediniz mi?

Yedim ve oyunun kendisinden ban yediysek dediğiniz yazıyor. Eğer hile açtıysanız şu an çıkan yazı çıkıyor.
Bu oyunda hiçbir şey yapmıyordum bu oyunda daha önce hile bile açmadım

Hile indirmedim ve exploiti kendim oluşturmuştum?

Troll konu. Modlar kapatabilir bence
Hocam oyunu tamamen silip tekrar kurun sonra bilgisayarı aç kapa yapın.

Hocam destek yok. Etik olmayan bir şekilde exploit açıp ban yemesi sonucu cevap bile vermemek icap eder.

Artı -1 Eksi
Sorun düzeldi arkadaşlar VPN'den alakalıymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Çözüm

Hocam Technopat'ın kuralına göre biliyorsak yardım etmek zorundayız.
Sorun düzeldi arkadaşlar VPN'den alakalıymış

Kolay gelsin hocam inşallah hesabınız ban yer ve ban yemesi dileğiyle hoşça kalın.

Sorun düzeldi kanka hile açmadım bu oyunda hiçbir zaman sadece arkadaşı trollemek için bir oyun etrafı patlatma açmıştım sorun VPN'den kaynaklıymış lütfen bilip bilmeden eleştirmeyelim ve exploit oyun açılmadan injectlerseniz bu hatayı alırsınız kimseni olmadığı VIP sunucuda açmıştım hak yeme gibi bir durum yok oyunlar kasılma oyunu değil.
Hocam Technopat'ın kuralına göre biliyorsak yardım etmek zorundayız.

Kolay gelsin hocam inşallah hesabınız ban yer ve ban yemesi dileğiyle hoşça kalın.

Dostum hiçbir emek gerektiren oyunda hile açmadım 1 2 kez arkadaşlarla bir oyuna girmiştik onda açmıştım sadece oda parkur oyunu hak yeme durumu yok.

Son düzenleme:

Hiçbir türlü hileye destek yok ve olmamalı. Arkadaş ortamınızda bile açsanız Roblox algılar. AAA dur arkadaşıymış es geçelim demez kimse.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…