yan hesaptan bu oyunda ban yemiştim fakat böyle değildi bu hata hangi oyuna girersem çıkıyorOyundan banlanmışsınız. Uyarı ekranı gelmezse kalıcı bir bandır.
İtiraf etti.
dostum olay o değil ban yemedim oyundan ban yiyince you have banned yazıyor siz hiç oyundan ban yedinizmi ?Oyundan banlanmışsınız. Uyarı ekranı gelmezse kalıcı bir bandır.
İtiraf etti.
Yan hesaptan bu oyunda ban yemiştim fakat böyle değildi bu hata hangi oyuna girersem çıkıyor
Yan hesaptan bu oyunda ban yemiştim fakat böyle değildi bu hata hangi oyuna girersem çıkıyor
Dostum olay o değil ban yemedim oyundan ban yiyince you have banned yazıyor siz hiç oyundan ban yediniz mi?
hile indirmedim ve exploiti kendim oluşturmuştum ?Sürelidir o yan hesaptaki ban dediğiniz. Hileye destek vermiyorum. Ayrıca kim neden 2-3 fazladan şey kazanmak için virüslü bir hile indirsin ki?
Bu oyunda hiçbir şey yapmıyordum bu oyunda daha önce hile bile açmadım
Hile indirmedim ve exploiti kendim oluşturmuştum?
Dostum olay o değil ban yemedim oyundan ban yiyince you have banned yazıyor siz hiç oyundan ban yediniz mi?
Bu oyunda hiçbir şey yapmıyordum bu oyunda daha önce hile bile açmadım
Hile indirmedim ve exploiti kendim oluşturmuştum?
Hocam oyunu tamamen silip tekrar kurun sonra bilgisayarı aç kapa yapın.
Yedim ve oyunun kendisinden ban yediysek dediğiniz yazıyor. Eğer hile açtıysanız şu an çıkan yazı çıkıyor.
Troll konu. Modlar kapatabilir bence
Hocam destek yok. Etik olmayan bir şekilde exploit açıp ban yemesi sonucu cevap bile vermemek icap eder.
Sorun düzeldi arkadaşlar VPN'den alakalıymış
Yedim ve oyunun kendisinden ban yediysek dediğiniz yazıyor. Eğer hile açtıysanız şu an çıkan yazı çıkıyor.
Troll konu. Modlar kapatabilir bence
Hocam destek yok. Etik olmayan bir şekilde exploit açıp ban yemesi sonucu cevap bile vermemek icap eder.
Hocam Technopat'ın kuralına göre biliyorsak yardım etmek zorundayız.
Kolay gelsin hocam inşallah hesabınız ban yer ve ban yemesi dileğiyle hoşça kalın.
Sorun düzeldi kanka hile açmadım bu oyunda hiçbir zaman sadece arkadaşı trollemek için bir oyun etrafı patlatma açmıştım sorun VPN'den kaynaklıymış lütfen bilip bilmeden eleştirmeyelim ve exploit oyun açılmadan injectlerseniz bu hatayı alırsınız kimseni olmadığı VIP sunucuda açmıştım hak yeme gibi bir durum yok oyunlar kasılma oyunu değil.
Dostum hiçbir emek gerektiren oyunda hile açmadım 1 2 kez arkadaşlarla bir oyuna girmiştik onda açmıştım sadece oda parkur oyunu hak yeme durumu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.