L lahmacunSEVERİM Zeptopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Oyunum "You have kicked due to unexpected Client behavior." hatası veriyor. Başka hesaptan denedim olmadı. YouTube'dan araştırdım, yaptıklarını yaptım gene olmadı.
Oyunum "You have kicked due to unexpected Client behavior." hatası veriyor. Başka hesaptan denedim olmadı. YouTube'dan araştırdım, yaptıklarını yaptım gene olmadı.
Random İsim Decapat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Hile açtıysan arkada açık kalmıştır. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS L lahmacunSEVERİM Zeptopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 Açmıştımda hile kullanılmadı buga girdi herhalde ama hileyi sildim ve PC reset attim olmadı. Bu da onunla ilgili fotoğraf. Düzeldii arkada gamebar die bir şey vardı kapattım düzeldi. Artı 0 Eksi
Açmıştımda hile kullanılmadı buga girdi herhalde ama hileyi sildim ve PC reset attim olmadı. Bu da onunla ilgili fotoğraf. Düzeldii arkada gamebar die bir şey vardı kapattım düzeldi.
Random İsim Decapat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 Görev yöneticisine bakarmısın yine de Olmadı ss atarsın görev yöneticisini. Artı 0 Eksi
KS KS L lahmacunSEVERİM Zeptopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #5 Görev yöneticisinde hizmetlere baktım, Gamebar vardı kapattım düzeldi. Artı 0 Eksi
Random İsim Decapat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #6 lahmacunSEVERİM dedi: Görev yöneticisinde hizmetlere baktım, Gamebar vardı kapattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözdüğünüze sevindim. Artı 0 Eksi
lahmacunSEVERİM dedi: Görev yöneticisinde hizmetlere baktım, Gamebar vardı kapattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözdüğünüze sevindim.
KS KS L lahmacunSEVERİM Zeptopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #7 Ama hileyi silmiştim nasıl hala açık kalmış olabilir? Artı 0 Eksi