Çözüldü Roblox'a 1.1.1.1 ile girmeye çalışırken girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

x.OzgunBey.x

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de yasaklandı. Önceden WARP ile Roblox'a girebiliyordum ancak bugün girecekken ekteki hatayla karşılaştım. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_0341.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 1.633
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konu üzerinden baya geçmiş ancak ben sonradan görenlere bilgi vereyim. Ayarlardan internetimin DNS’ini 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştirdim. Önceden olmuyordu çünkü yazlıktaydım ve Türk Telekom kullanıyordum. Ne yazıkki Türk Telekom gibi ISS’lerde DNS değişmiyor. Asıl evime gelince DNS’imi değiştirdim ve oyuna girip oynayabiliyorum hızlı bir şekilde. Bu arada ben TurkNet kullanıyorum asıl evimde eğer TurkNet kullanıyorsanız yapabilirsiniz. Başka ISS’leri bilmiyorum.
Tıklayınca uygulama bölgenizde kullanılamıyor diyor.

İfadeler: Unz
Tıklayınca uygulama bölgenizde kullanılamıyor diyor.
Bilmiyordum, yurt dışındayım. Bende çalışıyor.

App store ayarlarından konumunuzu Almanya yapın.
Bu video işinize yarar;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Google DNS ve Cloudflare DNS çalışmamıştı bende uygulamasını yüklemiştim WARP diye. Çalışacağını zannetmiyorum.
Ben kullaniyorum????

Zannetmiyorum, çok eskiden beri hem iOS, hem Android'de kullanıyorum. Girse ilk bana girerdi.
Ben kullaniyorum Adguard DNS ile oynuyorum hatta Instagram kapalıyken oraya da görebiliyordum???

Ben kullaniyorum????
Tamam denerim.
Teşekkürler, Adguard DNS ayarlarını deneyeceğim. Eğer olmazsa biraz bekleyeceğim belki WARP’ın sistemlerinde sorun vardır hiç resmî açıklama görmedim. Ona göre denerim onu.

Tamam denerim.

Teşekkürler, Adguard DNS ayarlarını deneyeceğim. Eğer olmazsa biraz bekleyeceğim belki WARP’ın sistemlerinde sorun vardır hiç resmî açıklama görmedim. Ona göre denerim onu.
Şuan bile kullanıyorum ve internette herhangi bir aksama görmüyorum VPN gibi sürekli açıp kapamaya da gerek kalmıyor hemen deneyin derim.
Hem sitelerde gezerken karşınıza reklam da çıkmaz. Nasıl yapıldığına resimden bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20240812_190934.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 170
Yazan DNS ayarını yapıyorum ardından kaydediyorum ancak eskisine dönüyor kaydedilmiyor nedense, anlamadım gitti.

Cihazı kapatıp açtım değiştirdim DNS’i ancak Roblox’a erişimim yok, biraz bekleyince düzelir mi?
Akrabamin telefonunda da aynı şey Instagram için olmuştu wifi açık biraz bekleyin Roblox kapalı olsun o sırada başka birşey yapın sonra tekrar deneyin. Adresi doğru yazıp yapmadığınızdan emin olmak için kontrol edin tekrar yazayım: 'dns.adguard.com'

Bir de cihazınız Android ise bu işe yarar ios cihazlarda farklı bir sekilde yapılıyor diye biliyorum

Cihazım IOS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…