x.OzgunBey.x
Decapat
Daha fazla
Tıklayınca uygulama bölgenizde kullanılamıyor diyor.Engellemişler, vpn.lat'ı öneriyorum. Bedava, Premium yok ve pek bilinmediği için serverlar sorunsuz çalışıyor.
![]()
VPN.lat: unlimited and secure
VPN.lat – Fast, secure, unlimited and free VPN for iOS VPN.lat is the best VPN service for iPhone and iPad in 2025. Connect within seconds to servers in more than 80 countries, protect your data, and browse safely without restrictions. Enjoy a stable connection with no time limit, no speed...apps.apple.com
Bilmiyordum, yurt dışındayım. Bende çalışıyor.Tıklayınca uygulama bölgenizde kullanılamıyor diyor.
Ben kullaniyorum????Google DNS ve Cloudflare DNS çalışmamıştı bende uygulamasını yüklemiştim WARP diye. Çalışacağını zannetmiyorum.
Ben kullaniyorum Adguard DNS ile oynuyorum hatta Instagram kapalıyken oraya da görebiliyordum???Zannetmiyorum, çok eskiden beri hem iOS, hem Android'de kullanıyorum. Girse ilk bana girerdi.
Tamam denerim.Ben kullaniyorum????
Bilmiyordum, yurt dışındayım. Bende çalışıyor.
App store ayarlarından konumunuzu Almanya yapın.
Bu video işinize yarar;
Şuan bile kullanıyorum ve internette herhangi bir aksama görmüyorum VPN gibi sürekli açıp kapamaya da gerek kalmıyor hemen deneyin derim.Tamam denerim.
Teşekkürler, Adguard DNS ayarlarını deneyeceğim. Eğer olmazsa biraz bekleyeceğim belki WARP’ın sistemlerinde sorun vardır hiç resmî açıklama görmedim. Ona göre denerim onu.
Yazan DNS ayarını yapıyorum ardından kaydediyorum ancak eskisine dönüyor kaydedilmiyor nedense, anlamadım gitti.Şuan bile kullanıyorum ve internette herhangi bir aksama görmüyorum VPN gibi sürekli açıp kapamaya da gerek kalmıyor hemen deneyin derim.
Hem sitelerde gezerken karşınıza reklam da çıkmaz. Nasıl yapıldığına resimden bakabilirsiniz.
Başka bir VPN açıkken yapıyorsanız ondan olabilir ilk önce onu kapatın ve tekrar deneyin.Yazan DNS ayarını yapıyorum ardından kaydediyorum ancak eskisine dönüyor kaydedilmiyor nedense, anlamadım gitti.
Cihazı kapatıp açtım değiştirdim DNS’i ancak Roblox’a erişimim yok, biraz bekleyince düzelir mi?Başka bir VPN açıkken yapıyorsanız ondan olabilir ilk önce onu kapatın ve tekrar deneyin.
Akrabamin telefonunda da aynı şey Instagram için olmuştu wifi açık biraz bekleyin Roblox kapalı olsun o sırada başka birşey yapın sonra tekrar deneyin. Adresi doğru yazıp yapmadığınızdan emin olmak için kontrol edin tekrar yazayım: 'dns.adguard.com'Cihazı kapatıp açtım değiştirdim DNS’i ancak Roblox’a erişimim yok, biraz bekleyince düzelir mi?
Cihazım IOS.Akrabamin telefonunda da aynı şey Instagram için olmuştu wifi açık biraz bekleyin Roblox kapalı olsun o sırada başka birşey yapın sonra tekrar deneyin. Adresi doğru yazıp yapmadığınızdan emin olmak için kontrol edin tekrar yazayım: 'dns.adguard.com'
Bir de cihazınız Android ise bu işe yarar ios cihazlarda farklı bir sekilde yapılıyor diye biliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.