Roblox'a Bloxstrap üzerinden girmeye çalışırken hata veriyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci
Intel i7 7700 vPro 3,60 Ghz boşta 4,20 GHz'e kadar çıkıyor 8 Mantıksal İşlemci 4 çekirdek

Ekran Kartı
Intel HD Graphics 630 GPU Belleği:16GB

Disk
HS-SSD-E100 512G Kapasite 477GB Biçimlendirilmiş 477GB Aktarım hızı 500KB

RAM
32 GB DDR4 8x4

1. RAM
Samsung - DDR4-2666(1333 MHz) 8GB

2. RAM
Samsung - DDR4-2133(1066MHz)8GB

3. RAM
Samsung - DDR4-2666(1333 MHz) 8GB

4. RAM
Kingston SK Hynix - DDR4-2133(1066MHz)8GB

Anakart
HP - 8298 KBC 06.
Canım sıkıldı, Roblox oynamak istedim ve oyuna Bloxstrap üzerinden giriş yapıyorum ama alttaki resimde gördüğünüz gibi hata veriyor, internetim kötü değil ve antivirüsü aç kapa yaptım gene farklı olmadı.
1732118353327.png

Son düzenleyen: Moderatör:
8 Kere denedim hala roblox error encountered an unexpected warp üzerinden dns ayarlarında degistirdim siteye girmesinde sorun yok ama oyuna tıkladığımda açmak için eror veriyo
Bu videoya göre yapmayı denesene bi yaptıysan ben warp'ın çalışmaması ile ilgili bir sorun yaşamadım ve işletim sistemini söyler misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Win 11 insider
Bu videoya göre yapmayı denesene bi yaptıysan ben warp'ın çalışmaması ile ilgili bir sorun yaşamadım ve işletim sistemini söyler misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evt benzer bi video yapmıştım ztn internet robloxun sitesine giriyor oyunu yüklüyorum ama starting diyor sonra eror veriyo modem Vodafone

Zaten yönetici olarak çalıştırmak gerekli
Bilmiyorum ben bu sorunu hiç yaşamadım bi' yeniden başlat robloxu sil tekrar yükle falan yaptın mı bunlar da olmuyosa ben başka bilmiyorum

Videoya göre yapınca da mı gene aynı sonuç alıyorsun
Vpn de denedim goodbyedpi denedim yok gene olmadı hepsinde aynı sorun siteye girebiliyorum ama yüklenince acilmiyo discordda hiç bir sorun olmadı yukledim girdi

Bilmiyorum ben bu sorunu hiç yaşamadım bi' yeniden başlat robloxu sil tekrar yükle falan yaptın mı bunlar da olmuyosa ben başka bilmiyorum
Siz robloxu oncedenmi yuklemistinjz

Vpn de denedim goodbyedpi denedim yok gene olmadı hepsinde aynı sorun siteye girebiliyorum ama yüklenince acilmiyo discordda hiç bir sorun olmadı yukledim girdi

Siz robloxu oncedenmi yuklemistinjz
Önceden yüklesek de bir şey olmuyor, güncellemede zaten dosyaların çoğu değiştiriliyor sadece güncelleme notları vb. şeyler kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı