Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Roblox'a Türkiye'de erişim engeli geldi bundan sonra pingim olmadan nasıl girebilirim?
Çözüm Gqkmen42 7 Aralık 2024 Gqkmen42 dedi: Roblox'a Türkiye'de erişim engeli geldi bundan sonra pingim olmadan nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey adresinden GoodbyeDPI'ı indiriyoruz daha sonra klasöre çıkartıyoruz işaretlediğim dosyayı açıyoruz daha sonra Microsoft Store'den Roblox'u indiriyoruz. Oyun sorunsuz şekilde açılıyor.
Gqkmen42 dedi: Roblox'a Türkiye'de erişim engeli geldi bundan sonra pingim olmadan nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey adresinden GoodbyeDPI'ı indiriyoruz daha sonra klasöre çıkartıyoruz işaretlediğim dosyayı açıyoruz daha sonra Microsoft Store'den Roblox'u indiriyoruz. Oyun sorunsuz şekilde açılıyor.
X xtalhax Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #11 Gqkmen42 dedi: superonline kullanıyorum çalışır mı? Genişletmek için tıkla... goodbyedpi turkey versiyonunda superonline için seçenekler mevcut. Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: superonline kullanıyorum çalışır mı? Genişletmek için tıkla... goodbyedpi turkey versiyonunda superonline için seçenekler mevcut.
Sütlü çikolata Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Yer İzmir, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #12 Aynısını kullanıyorum hocam Türk Telekom'da da çalışıyor. xtalhax dedi: GoodbyeDPI turkey versiyonunda Superonline için seçenekler mevcut. Eki Görüntüle 2368966 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Aynısını kullanıyorum hocam Türk Telekom'da da çalışıyor. xtalhax dedi: GoodbyeDPI turkey versiyonunda Superonline için seçenekler mevcut. Eki Görüntüle 2368966 Genişletmek için tıkla...
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #13 xtalhax dedi: goodbyedpi turkey versiyonunda superonline için seçenekler mevcut. Eki Görüntüle 2368966 Genişletmek için tıkla... hangisini açıcağız denedimde olmadı Sütlü çikolata dedi: Aynısını kullanıyorum hocam Türk Telekom'da da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... hangisini açacağız? Son düzenleme: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
xtalhax dedi: goodbyedpi turkey versiyonunda superonline için seçenekler mevcut. Eki Görüntüle 2368966 Genişletmek için tıkla... hangisini açıcağız denedimde olmadı Sütlü çikolata dedi: Aynısını kullanıyorum hocam Türk Telekom'da da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... hangisini açacağız?
X xtalhax Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #14 Gqkmen42 dedi: Hangisini açıcağız denedimde olmadı Hangisini açacağız? Genişletmek için tıkla... Superonline yazanları yönetici olarak teker teker deneyin olmazsa turkey_dnsredir olanı yönetici olarak açın Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Hangisini açıcağız denedimde olmadı Hangisini açacağız? Genişletmek için tıkla... Superonline yazanları yönetici olarak teker teker deneyin olmazsa turkey_dnsredir olanı yönetici olarak açın
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #15 Gqkmen42 dedi: Roblox'a Türkiye'de erişim engeli geldi bundan sonra pingim olmadan nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey adresinden GoodbyeDPI'ı indiriyoruz daha sonra klasöre çıkartıyoruz işaretlediğim dosyayı açıyoruz daha sonra Microsoft Store'den Roblox'u indiriyoruz. Oyun sorunsuz şekilde açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Gqkmen42 dedi: Roblox'a Türkiye'de erişim engeli geldi bundan sonra pingim olmadan nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey adresinden GoodbyeDPI'ı indiriyoruz daha sonra klasöre çıkartıyoruz işaretlediğim dosyayı açıyoruz daha sonra Microsoft Store'den Roblox'u indiriyoruz. Oyun sorunsuz şekilde açılıyor.
X xtalhax Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #16 Gqkmen42 dedi: Öncelikle Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey adresinden GoodbyeDPI'ı indiriyoruz daha sonra klasöre çıkartıyoruz işaretlediğim dosyayı açıyoruz daha sonra Microsoft Store'den Roblox'u indiriyoruz. Oyun sorunsuz şekilde açılıyor. Eki Görüntüle 2369037 Eki Görüntüle 2369038 Genişletmek için tıkla... Dediğimin olmasına sevindim. Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Öncelikle Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey adresinden GoodbyeDPI'ı indiriyoruz daha sonra klasöre çıkartıyoruz işaretlediğim dosyayı açıyoruz daha sonra Microsoft Store'den Roblox'u indiriyoruz. Oyun sorunsuz şekilde açılıyor. Eki Görüntüle 2369037 Eki Görüntüle 2369038 Genişletmek için tıkla... Dediğimin olmasına sevindim.
M MahmutBey27 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #17 Sütlü çikolata dedi: GoodbyeDPI veya zapret gibi yeniden yönlendiriciler mevcut. Bazı internet sağlayıcılarında çalışmıyor fakat denemeye değer. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı şekilde giriyoorum fakat pingim sürekli yüksek oluyor bunu nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
Sütlü çikolata dedi: GoodbyeDPI veya zapret gibi yeniden yönlendiriciler mevcut. Bazı internet sağlayıcılarında çalışmıyor fakat denemeye değer. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı şekilde giriyoorum fakat pingim sürekli yüksek oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Sütlü çikolata Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Yer İzmir, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #18 MahmutBey27 dedi: Hocam bende aynı şekilde giriyoorum fakat pingim sürekli yüksek oluyor bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende anlamadım. Fakat çoğu ücretsiz VPN sağlayıcısından çok daha az pingim oluyor. 70-150ms arasında gidiyor. Artı 0 Eksi
MahmutBey27 dedi: Hocam bende aynı şekilde giriyoorum fakat pingim sürekli yüksek oluyor bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende anlamadım. Fakat çoğu ücretsiz VPN sağlayıcısından çok daha az pingim oluyor. 70-150ms arasında gidiyor.
Kadifeen Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #19 Olmuyor ki hepsini denedim Roblox'ta Discord'da denedim giremiyorum hep aynı hata. Artı 0 Eksi
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #20 Kadifeen dedi: Olmuyor ki hepsini denedim Roblox'ta Discord'da denedim giremiyorum hep aynı hata. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi günler bu konu bayağı eski onun dışında PC iseniz GoodbyeDPI ile girin Artı 0 Eksi
Kadifeen dedi: Olmuyor ki hepsini denedim Roblox'ta Discord'da denedim giremiyorum hep aynı hata. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi günler bu konu bayağı eski onun dışında PC iseniz GoodbyeDPI ile girin