Roblox'a güvenilir bir şekilde nasıl girilir?

GoodbyeDPI en kullanışlısı sanki yasak yokmuş gibi giriyorsun direkt.

Merhaba, Roblox oynamak istiyorum. Güvenilir bir uygulama var mı girebileceğim?
GoodbyeDPI, bilgisayarın ağ trafiğini yakalayıp (ör. Windows’ta WinDivert gibi sürücülerle) gönderilen paketler üzerinde küçük değişiklikler yapar.
Bu değişikliklerin amacı, ISS’nin kullandığı DPI (Deep Packet Inspection) sisteminin paketin içeriğini veya hangi siteye gittiğini doğru şekilde tespit edememesidir.
Kullandığı yaygın teknikler şunlardır: paketleri parçalara ayırma (fragmentation), paket boyutu/zamanlamasını değiştirme, başlık bilgilerini (ör. Host) veya TCP davranışını ufak değişikliklerle gizleme.
Sonuç olarak DPI, paketi doğru şekilde eşleştiremez veya engelleme kuralını çalıştıramaz; böylece engellenmiş bir kaynağa erişim mümkün olabilir. Çalışma mantığı bu hocam aklınızda şüphe kalmasın.

TurkNet kullanıyorsan DNS 1.1.1.1 1.0.0.1 yapınca giriliyor.

Güvenilir bir VPN var mı?
Eğer ucuz ve güvenilir bir VPN arıyorsanız Kaspersky VPN önerebilirim benimde roblox için kullandığım bir VPN çünkü zaten direkt olarak popüler bir anti-virüs programının VPN servisi olduğu için güvenilirlik açısından hiçbir sıkıntısı yok ve bana ping açısından bir sıkıntı oluşturmadı tüm oyunları rahat oynuyorum, "Kaspersky VPN" diye aratırsanız karşınıza çıkar. Kaspersky VPN için 2 Tane satın alım seçeneği olarak 5 cihaz için 1 aylık aboneliği 70 TL ve 5 cihaz için 1 yıllık aboneliği 350 TL mevcut ve bunlar çok uygun fiyatlar, eğer VPN için ayrı para ödemek yerine anti-virüs programının ücretli aboneliği ile beraber almak isterseniz Kaspersky Plus (1 Cihaz için 1 Yıllık aboneliği 368 TL) ve Kaspersky Premium (1 Cihaz için 1 Yıllık aboneliği 454 TL) önerebilirim, eğer tek cihaz kullanacaksanız çok daha avantajlı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı