GoodbyeDPI, bilgisayarın ağ trafiğini yakalayıp (ör. Windows’ta WinDivert gibi sürücülerle) gönderilen paketler üzerinde küçük değişiklikler yapar.Merhaba, Roblox oynamak istiyorum. Güvenilir bir uygulama var mı girebileceğim?
1.1.1.1 Yazıp warp indirebilirsiniz șahsen uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.Merhaba, Roblox oynamak istiyorum. Güvenilir bir uygulama var mı girebileceğim?
Merhaba, Roblox oynamak istiyorum. Güvenilir bir uygulama var mı girebileceğim?
Evet Windows 10 da.
Eğer ucuz ve güvenilir bir VPN arıyorsanız Kaspersky VPN önerebilirim benimde roblox için kullandığım bir VPN çünkü zaten direkt olarak popüler bir anti-virüs programının VPN servisi olduğu için güvenilirlik açısından hiçbir sıkıntısı yok ve bana ping açısından bir sıkıntı oluşturmadı tüm oyunları rahat oynuyorum, "Kaspersky VPN" diye aratırsanız karşınıza çıkar. Kaspersky VPN için 2 Tane satın alım seçeneği olarak 5 cihaz için 1 aylık aboneliği 70 TL ve 5 cihaz için 1 yıllık aboneliği 350 TL mevcut ve bunlar çok uygun fiyatlar, eğer VPN için ayrı para ödemek yerine anti-virüs programının ücretli aboneliği ile beraber almak isterseniz Kaspersky Plus (1 Cihaz için 1 Yıllık aboneliği 368 TL) ve Kaspersky Premium (1 Cihaz için 1 Yıllık aboneliği 454 TL) önerebilirim, eğer tek cihaz kullanacaksanız çok daha avantajlı olur.Güvenilir bir VPN var mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.