bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #311 QuantumLane dedi: 12 yaşındaki çocuk geçen bilgilerimi attı kardeşim çok kasmayın alışacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam onlarda gerçekten baydı adam bana T.C. mi atıyor. Ne yapabilirsin sanki T.C. ile ismimi söylüyor oturup ağladığımı düşünüyor galiba.
QuantumLane dedi: 12 yaşındaki çocuk geçen bilgilerimi attı kardeşim çok kasmayın alışacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam onlarda gerçekten baydı adam bana T.C. mi atıyor. Ne yapabilirsin sanki T.C. ile ismimi söylüyor oturup ağladığımı düşünüyor galiba.
A arabadagazlısüren Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #312 Yasaklar ile hiçbir şey değişmez adam VPN ile geri girer önemli olan kafa yapısını değiştirmek.
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #313 bdxmrz dedi: Hocam onlarda gerçekten baydı adam bana T.C. mi atıyor. Ne yapabilirsin sanki T.C. ile ismimi söylüyor oturup ağladığımı düşünüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bence buna önce son verilsin.
bdxmrz dedi: Hocam onlarda gerçekten baydı adam bana T.C. mi atıyor. Ne yapabilirsin sanki T.C. ile ismimi söylüyor oturup ağladığımı düşünüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bence buna önce son verilsin.
Wisdow Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #314 Akbal dedi: Doğru hocam ama ebeveynlerin bundan sonra sorumluluk yapacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk alamayacaklarsa keşke ebeveyn olmasaydılar.
Akbal dedi: Doğru hocam ama ebeveynlerin bundan sonra sorumluluk yapacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk alamayacaklarsa keşke ebeveyn olmasaydılar.
N0kta Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ağustos 2024 #315 QuantumLane dedi: Bence buna önce son verilsin. Genişletmek için tıkla... Discordu kapatırlar son vercez diye panel vs. yüzünden. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
QuantumLane dedi: Bence buna önce son verilsin. Genişletmek için tıkla... Discordu kapatırlar son vercez diye panel vs. yüzünden.
SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #316 gorko dedi: Gerçekten çok değişik bir ülkedeyiz, umarım yanlışlıkla yapılmıştır. Genişletmek için tıkla... Eli kaymış kim getirdiyse :d
gorko dedi: Gerçekten çok değişik bir ülkedeyiz, umarım yanlışlıkla yapılmıştır. Genişletmek için tıkla... Eli kaymış kim getirdiyse :d
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 685 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #317 bdxmrz dedi: Hocam onlarda gerçekten baydı adam bana T.C. Mi atıyor. Ne yapabilirsin sanki T.C. İle ismimi söylüyor oturup ağladığımı düşünüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Evet hatta birini oyunda yendiğim için beni tehdit etmişti fakat pek umursamadım devam ettim.
bdxmrz dedi: Hocam onlarda gerçekten baydı adam bana T.C. Mi atıyor. Ne yapabilirsin sanki T.C. İle ismimi söylüyor oturup ağladığımı düşünüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Evet hatta birini oyunda yendiğim için beni tehdit etmişti fakat pek umursamadım devam ettim.
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #318 N0kta dedi: Discordu kapatırlar son vercez diye panel vs. yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bence de yapılacak.
N0kta dedi: Discordu kapatırlar son vercez diye panel vs. yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bence de yapılacak.
Wisdow Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #319 Dün Instagram, bugün Roblox, bu kafa yapısıyla yaşarsanız dört duvar içinde yaşamaya muhtaç kalırsınız.
Dün Instagram, bugün Roblox, bu kafa yapısıyla yaşarsanız dört duvar içinde yaşamaya muhtaç kalırsınız.
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 7 Ağustos 2024 #320 deniz.10 dedi: Ülkede şundan beri 1 tane olumlu gelişme olmadı. Kaç yaşında adamlarsınız Roblox'a mı taktınız? Eki Görüntüle 2277203 Genişletmek için tıkla... Bende o konuyu dile getirmek istiyorum ama bunlar için nafile.
deniz.10 dedi: Ülkede şundan beri 1 tane olumlu gelişme olmadı. Kaç yaşında adamlarsınız Roblox'a mı taktınız? Eki Görüntüle 2277203 Genişletmek için tıkla... Bende o konuyu dile getirmek istiyorum ama bunlar için nafile.