Veri ihlali yüzünden yasaklandıysa hükümete bağlı kurum ve kuruluşlar da yasaklanmalı.
P*rno içerikli oyunlar ve diğer çocuklar için rahatsız edici olabilecek içerikler olduğu söyleniyor. Bence burada uygulamadan ziyade platformla adamakıllı ilgilenmeyen yetkililer suçlu asıl onları uyarmaları gerekirdi komple platformu değil.
Çocuk gece kulübüne girebiliyor mu? Peki Roblox'a girebiliyor mu? Zaten kapatılma sebebi bizim verilerimizi satacağını açıklamasıymış o değilmiş ki.Pire için yorgan yakılmaz hocam, kim ne derse desin. Senin çocuğun kötü şeyler görüyor diye benim eğlencemi yasaklayamazsın. Dışarıda kaç tane gece kulubü var, hangi biri kapatıldı?
Kaynak nedir hocam?Şimdi de Discord soruşturmaya alınmış ne anladım ben bu işten ya.
Çocuk gece kulübüne girebiliyor mu? Peki Roblox'a girebiliyor mu? Zaten kapatılma sebebi bizim verilerimizi satacağını açıklamasıymış o değilmiş ki.
Arkadaşlarım diyor bilmiyorum ben de.Kaynak nedir hocam?
Cloudflare WARP kullanın. 1.1.1.1 internet adresine girin, indirin. En iyi çözüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.