Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Roblox: Kredi kartı bilgilerinizi satıyorum. Reklam bahane.

Sizin gözünüzde haber bu sanırım, bu zihniyetle işimiz cidden zor, olayın sadece ROBLOX olmadığını kavrayamamışsınız. Haklı değilsiniz, dışarıda biri üstünü çıkartıp gezse çocuğunuz bunu görse, sokağa çıkmayı da mı yasaklayacaksınız? Olay ne yaptığı değil, aykırılık. Kaynağı olmayan haberler savunmaktan başka bir şey yaptığınız yok, hükumet savunuculuğunuzu X üzerinde yapın, oradan para da alabilirsiniz. Facebook, kişisel bilgilerinizi paylaştığında isyan ettiniz mi? Örneğin e-Devlet, 2 kere bilgilerinizi sızdırdığında, ve bilgileriniz rus sitelerinde satıldığında isyan ettiniz mi? Dayanaksız konuşuyorsunuz.

Bi 4 ya da 5 sene önce Facebook'un bilgileri sattığı sızdırılmıştı bir mahkemede ortaya çıkmıştı ya da tam hatırlamıyorum. Amerika'da olay olmuştu mecliste filan konuştulardı ve tehdit etmişlerdi Facebook'u. Bizde kimseden ses çıkmamıştı.

Roblox ne alaka ya, paramı Roblox'dan kazanıyordum işsiz kaldık durduk yere.

Aynı şekilde bende büük bir YouTube kanalım vardı. Umarım açılır en kısa sürede.

@shocktroop, ben de bu konu hakkında bir şey söylemek istiyorum: Çerezi temiz olan Google hesabım var. O Google hesabı açıkken arkadaşımla telefondan konuştum ve ne hikmetse telefondan konuştuğum ürünlerin reklamı, karşıma Google reklamı olarak çıkmaya başladı. Tesadüf mü bu? İki gerçek var: 2024 Türkiye'sinde verilerimizin hiçbir şekilde güvenli olduğunu düşünmüyorum ve yasakçı zihniyet de çözüm değildir, hiçbir zaman için de çözüm olmamıştır. Eğer yasakçı zihniyet çözüm olsaydı dünya devleri şu an İran, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkeler olurdu.

Reklam iyileştirmesi için yapılan bir durumdu insanlar bu durumu yanlış anlamıştı aynı durum Roblox için de geçerli ve yayınlanma gibisinden bir durum oluşmamıştı.

Facebook'un bilgileri sattığı ortaya çıkınca açık açık Facebook kendisi de söyledi bilgileri sattığını. Reklam vs değil. Emailden tut diğer bilgilerine kadar her şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı bilgilerini satacağını nereden çıkardın sen onu anlamadım, kaynak var mı?
Kaynak bu.

O zaman Facebook neden açık? Adamlar açıkça söyledi bilgileri sattıklarını üstelik üstünden en az 4 sene geçti? O zaman da engel gelmedi bugünde açık?
Türkiye'de Facebook yasaklandı.

Ayrıca sattığını söylediniz yanlış.

"fakat sizi kişisel olarak tanımlayan bilgileriniz paylaşılmıyor."

Kaynak:

Bunu yapmaya karar verip bir de basına açıklayacak kadar geri kafalılar yani öyle mi? Konuştukça batıyorsun.
Evet öyleler, bunu ben iddia etmiyorum kendileri açıkladılar. Böyle klasik cümlelerle beni aşağılayabileceğini mi sandın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…