Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MERNİS bilgilerimiz zaten ortalıkta dolaşıyor. Ayrıca okumadığımız sözleşmelerde zaten paylaşacaklarını söylüyorlar fakat biz okumuyoruz.

MERNİS bilgilerimiz zaten ortalıkta dolaşıyor. Ayrıca okumadığımız sözleşmelerde zaten paylaşacaklarını söylüyorlar fakat biz okumuyoruz.

Aksini söylemiyorum. Okunmadan geçilen kullanıcı sözleşmelerinde hepsi yazıyor ve çoğu platform, oyunda durum bu şekilde. Konuyla alakalı İbrahim Haskoloğlu'nun açıklaması:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuştuğum yetkililer, Roblox'ta çocuklara göre olmayan içeriklerin yer alması nedeniyle bu kararın alındığını söylediler. S*ks oyunlarının yer aldığını belirttiler. Gerekçeli karar henüz elime ulaşmadı.”

Siz gerçekten anlamıyorsunuz Daha tartışmayacağım çünkü konuyu sürekli değiştiriyorsunuz. Bakın arkadaşınızın bilgisi de yanlış çıktı, üstelik başımın etini yediğiniz bilgi.
Eki Görüntüle 2277272

Açıklama yapan kişi yetkili değil ki bana yetkili göster.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklama yapan kişi yetkili değil ki bana yetkili göster.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…