Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer oyun firmalarının yapmayacağının garantisini verebiliyor musunuz? 2024 Türkiye'sinde hiçbir şekilde verilerimizin güvende olduğunu düşünmüyorum. Sürekli olarak yabancı numaralardan SMS, WhatsApp araması geliyor. Bunlar nereden buluyor numaramızı mesela? Uluslararası dolandırıcılar da sataşmaya başladı bizlere.
MERNİS bilgilerimiz zaten ortalıkta dolaşıyor. Ayrıca okumadığımız sözleşmelerde zaten paylaşacaklarını söylüyorlar fakat biz okumuyoruz.

MERNİS bilgilerimiz zaten ortalıkta dolaşıyor. Ayrıca okumadığımız sözleşmelerde zaten paylaşacaklarını söylüyorlar fakat biz okumuyoruz.

Aksini söylemiyorum. Okunmadan geçilen kullanıcı sözleşmelerinde hepsi yazıyor ve çoğu platform, oyunda durum bu şekilde. Konuyla alakalı İbrahim Haskoloğlu'nun açıklaması:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuştuğum yetkililer, Roblox'ta çocuklara göre olmayan içeriklerin yer alması nedeniyle bu kararın alındığını söylediler. S*ks oyunlarının yer aldığını belirttiler. Gerekçeli karar henüz elime ulaşmadı.”

Roblox: Kredi kartı bilgilerinizi satıyorum. Reklam bahane.

Sizin gözünüzde haber bu sanırım, bu zihniyetle işimiz cidden zor, olayın sadece ROBLOX olmadığını kavrayamamışsınız. Haklı değilsiniz, dışarıda biri üstünü çıkartıp gezse çocuğunuz bunu görse, sokağa çıkmayı da mı yasaklayacaksınız? Olay ne yaptığı değil, aykırılık. Kaynağı olmayan haberler savunmaktan başka bir şey yaptığınız yok, hükumet savunuculuğunuzu X üzerinde yapın, oradan para da alabilirsiniz. Facebook, kişisel bilgilerinizi paylaştığında isyan ettiniz mi? Örneğin e-Devlet, 2 kere bilgilerinizi sızdırdığında, ve bilgileriniz rus sitelerinde satıldığında isyan ettiniz mi? Dayanaksız konuşuyorsunuz.
Siz gerçekten anlamıyorsunuz😂 Daha tartışmayacağım çünkü konuyu sürekli değiştiriyorsunuz. Bakın arkadaşınızın bilgisi de yanlış çıktı, üstelik başımın etini yediğiniz bilgi.
Eki Görüntüle 2277272

Aksini söylemiyorum. Okunmadan geçilen kullanıcı sözleşmelerinde hepsi yazıyor ve çoğu platform, oyunda durum bu şekilde. Konuyla alakalı İbrahim Haskoloğlu'nun açıklaması:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Konuştuğum yetkililer, Roblox'ta çocuklara göre olmayan içeriklerin yer alması nedeniyle bu kararın alındığını söylediler. S*ks oyunlarının yer aldığını belirttiler. Gerekçeli karar henüz elime ulaşmadı.”

Açıklama yapan kişi yetkili değil ki bana yetkili göster.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklama yapan kişi yetkili değil ki bana yetkili göster.

Buyur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı