gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #61 EHakann dedi: VPN mi indirsek ne yapsak. Hangi VPN'ler iyi? Genişletmek için tıkla... Hotspot Shield VPN kullanıyorum ben.
EHakann dedi: VPN mi indirsek ne yapsak. Hangi VPN'ler iyi? Genişletmek için tıkla... Hotspot Shield VPN kullanıyorum ben.
bgexd Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #62 Komik gerçekten Kuzey Kore Türk cumhuriyeti olmaya doğru gidiyoruz.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.499 Çözümler 9 7 Ağustos 2024 #63 Ellerinde güç var diye her şeye erişim yasağı getiriyorlar.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #64 Cloudflare WARP ile girebiliyorsunuz bu erişim engelinin sebebi nedir acaba? Kuzey Kore'yle gizlice anlaşma yaptık herhalde.
Cloudflare WARP ile girebiliyorsunuz bu erişim engelinin sebebi nedir acaba? Kuzey Kore'yle gizlice anlaşma yaptık herhalde.
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 818 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #65 ellma dedi: Yazmayabilirsin konuya o zaman . Genişletmek için tıkla... Şakasına yazdım, beni ilgilendirmez. Zaten çocuk oyunu niye engellindi diye bir de soruyorsunuz. Çocukların psikolojisini bozdu ya da çocukların bağımlı yaptı için engellenmiş olabilir mi? Kesin çocuklarla ilgili engellenme nedeni vardır. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
ellma dedi: Yazmayabilirsin konuya o zaman . Genişletmek için tıkla... Şakasına yazdım, beni ilgilendirmez. Zaten çocuk oyunu niye engellindi diye bir de soruyorsunuz. Çocukların psikolojisini bozdu ya da çocukların bağımlı yaptı için engellenmiş olabilir mi? Kesin çocuklarla ilgili engellenme nedeni vardır.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.979 Makaleler 4 Çözümler 48 7 Ağustos 2024 #66 Shreyaz dedi: Roblox data paylaşımı yapılacakmış, 7 Ağustos'ta (bugün). Türkiye'de bunu suç bulmaktan dolayı Roblox'u silecekler. Ek: Roblox'un Gizlilik Politikası duyurusu (ekran görüntüsü) Genişletmek için tıkla... Bu gerçek mi? İşim olmaz bu oyunla ama niye satıyor ki dataları?
Shreyaz dedi: Roblox data paylaşımı yapılacakmış, 7 Ağustos'ta (bugün). Türkiye'de bunu suç bulmaktan dolayı Roblox'u silecekler. Ek: Roblox'un Gizlilik Politikası duyurusu (ekran görüntüsü) Genişletmek için tıkla... Bu gerçek mi? İşim olmaz bu oyunla ama niye satıyor ki dataları?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.783 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2024 #67 bgexd dedi: Komik gerçekten Kuzey Kore Türk Cumhuriyeti olmaya doğru gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... "Türk" kelimesi ne kadar doğru bilemedim. Kullanmazlar herhalde.
bgexd dedi: Komik gerçekten Kuzey Kore Türk Cumhuriyeti olmaya doğru gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... "Türk" kelimesi ne kadar doğru bilemedim. Kullanmazlar herhalde.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.815 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 7 Ağustos 2024 #68 https://internet.btk.gov.tr/sitesorgu/ Buraya da girmiyor, buraya da mı yasak geldi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
N Negan45 Picopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #69 Bu gidişle her şey yasaklanacak.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #70 gorko dedi: Şaka yapmış hocam arkadaş zaten, dalga geçmiş bu tür kişilerle. Genişletmek için tıkla... Çok şükür hocam, bir an çok korktum.
gorko dedi: Şaka yapmış hocam arkadaş zaten, dalga geçmiş bu tür kişilerle. Genişletmek için tıkla... Çok şükür hocam, bir an çok korktum.