Roblox'a erişim yasağı getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
VPN mi indirsek ne yapsak. Hangi VPN'ler iyi?

VPN indirsen bile oyunların açılmama şansı var. 2020-2021 civarları bunun için bir sistem getirmişlerdi. (Doğru hatırlıyorsam)

Yapacak bir şey yok, oynamasam bile birazcık tedirgin etti beni. Yarın bir kalkarız bakıyoruz Technopat'e erişim yasağı gelmiş falan 😅.

Şaka yapmış hocam arkadaş zaten, dalga geçmiş bu tür kişilerle.

Sonunda beni anlayan biri engellenme amacı çocuklarla ilgili kesin bunu anlamayacak kişiler burada yorum yapıyor.

Bu gerçek mi? İşim olmaz bu oyunla ama niye satıyor ki dataları?

Aslında gerçek. Reklam için satıyorlar gmaillerimiz telefon numaralarımız data satıyor. Fakat gençler sakin olalım belki erişimi kaldırılacak. Belki erişim getirilip sonra değiştirirler politikayı.

Bende böyle diyo beyler

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-07-18-23-10-18_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-08-07-18-23-10-18_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 310
Saçma gelebilir ama engelin sebebini eleştiri kanalları olduğunu düşünüyorum.
İçerik bulamayan eleştiri kanalları Roblox ile ilgili 50 tane video yapıyorlar yok böyle cinsellik var şöyle olaylar var çocukları uzak tutun falan diye.
70IQ kişilerde bunlardan dolayı gelen tepkilerden dolayı çözümü kapatmakta buluyorlar.

Bu konudan dolayı Technopat'ın erişim engeli yemeside mümkün. Her şey oluyor ülkede.

Şakasına yazdım, beni ilgilendirmez. Zaten çocuk oyunu niye engellindi diye bir de soruyorsunuz. Çocukların psikolojisini bozdu ya da çocukların bağımlı yaptı için engellenmiş olabilir mi? Kesin çocuklarla ilgili engellenme nedeni vardır.

Olamaz efendim, Türk televizyonunda olan şeyler belli, sokağa çıktığında gördüğün manzara belli böyle şeylere göz göre göre izin verip de konu sansüre geldiğinde böyle davranmak kabul edilebilecek bir şey değil, ne mantıklı bir sebebi ne de bir amacı olamaz, ayrıca kendinizin kullanmadığı yerlere özgürlük yasağı geldiğinde amaaan nasıl olsa kullanmıyorum demeyi de bırakmalasınız o mızrağın ucu bir gün size de saplanacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı