Roblox'a nasıl girilir?

İşletim sistemi
Android

Aliwsly

Picopat
Daha fazla  
Son zamanda gelen erişim engelinden sonra VPN'le olsa da oynaybiliyordum. Güncelleme de yapılıyordu ama son güncelleme yapılmadı ben de denedim falan ama olmadı sildim sonda. Robloxa girebilme yolu var mıdır? Cihazım Note 13 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben sana VPN önermiyorum onun yerine DNS değiştir VPN çok internet harcıyor ha sorun çözümü ise APK indir ya da sil yükle yap.

İnternet servis sağlayıcınız Türk Telekom mu?

Eğer DNS servislerini yasaklayan bir internet servis sağlayıcısı kullanmıyorsanız, DNS sunucunuzu Quad9, Cloudflare, AdGuard olarak ayarlayabilirsiniz.

TurkNet kullanıyorum ve istediğim her siteye böylece girebiliyorum.

İnternet servis sağlayıcınız Türk Telekom mu?

Eğer DNS servislerini yasaklayan bir internet servis sağlayıcısı kullanmıyorsanız, DNS sunucunuzu Quad9, Cloudflare, AdGuard olarak ayarlayabilirsiniz.

TurkNet kullanıyorum ve istediğim her siteye böylece girebiliyorum.

Vodafone ev internetide Türk Telekom

Dostum ben sana VPN önermiyorum onun yerine DNS değiştir VPN çok internet harcıyor ha sorun çözümü ise APK indir ya da sil yükle yap.

APK'sini bulamadım nereden inebilir?

Son zamanda gelen erişim engelinden sonra VPN'le olsa da oynaybiliyordum. Güncelleme de yapılıyordu ama son güncelleme yapılmadı ben de denedim falan ama olmadı sildim sonda. Robloxa girebilme yolu var mıdır? Cihazım Note 13 Pro.

Bölgeni değiştirmen lazım. Amerika'da hesap açmaya çalış. Ben o şekilde çözmüştüm. Satın alım yapamıyorsun bu arada

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı