MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Başlıktaki gibi robux almak istiyorum ancak güvenilir ve ucuza bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: İninal ile işlem yapacağım.
Başlıktaki gibi robux almak istiyorum ancak güvenilir ve ucuza bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: İninal ile işlem yapacağım.
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #2 MrPraxes dedi: Başlıktaki gibi robux almak istiyorum ancak güvenilir ve ucuza bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: İninal ile işlem yapacağım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'de 3 liraya 80 robux var Mobile ve PC'ye göre 2X daha ucuz. Artı 0 Eksi
MrPraxes dedi: Başlıktaki gibi robux almak istiyorum ancak güvenilir ve ucuza bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: İninal ile işlem yapacağım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'de 3 liraya 80 robux var Mobile ve PC'ye göre 2X daha ucuz.
Aokiee Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #3 Microsoft Store'daki Roblox'da birkaç hafta önce Dolar 2 ila 3 lira arasında olduğu için oldukça ucuzdu. Ama şimdi 10 liraya çekmişler keşke o zaman düşünseydin. Artı 0 Eksi
Microsoft Store'daki Roblox'da birkaç hafta önce Dolar 2 ila 3 lira arasında olduğu için oldukça ucuzdu. Ama şimdi 10 liraya çekmişler keşke o zaman düşünseydin.
OrgeneralSK Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #4 Eskiden Microsoft'ta 80 robux 2 buçuk TL iken zamlanıp 10 TL gibi fiyat oldu. Marshal12 dedi: Microsoft Store'de 3 liraya 80 robux var Mobile ve PC'ye göre 2X daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Eskiden Microsoft'ta 80 robux 2 buçuk TL iken zamlanıp 10 TL gibi fiyat oldu. Marshal12 dedi: Microsoft Store'de 3 liraya 80 robux var Mobile ve PC'ye göre 2X daha ucuz. Genişletmek için tıkla...
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 17 Ağustos 2021 #5 Roblox Artı 0 Eksi
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #6 MrPraxes dedi: Başlıktaki gibi robux almak istiyorum ancak güvenilir ve ucuza bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: İninal ile işlem yapacağım. Genişletmek için tıkla... Veyatta benim gibi roblox studioda build yapıp kazanabilirsin ben öyle yapıyorum 2 saat uğraşıyorum 500 robux alıyorum. OrgeneralSK dedi: Eskiden Microsoft'ta 80 robux 2 buçuk TL iken zamlanıp 10 TL gibi fiyat oldu. Genişletmek için tıkla... :/ Artı 0 Eksi
MrPraxes dedi: Başlıktaki gibi robux almak istiyorum ancak güvenilir ve ucuza bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: İninal ile işlem yapacağım. Genişletmek için tıkla... Veyatta benim gibi roblox studioda build yapıp kazanabilirsin ben öyle yapıyorum 2 saat uğraşıyorum 500 robux alıyorum. OrgeneralSK dedi: Eskiden Microsoft'ta 80 robux 2 buçuk TL iken zamlanıp 10 TL gibi fiyat oldu. Genişletmek için tıkla... :/
Aokiee Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #7 Marshal12 dedi: Microsoft Store'de 3 liraya 80 robux var Mobile ve PC'ye göre 2X daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Doları 10 TL ye çektiklerini söylüyorlardı ama bir baksın yinede Artı 0 Eksi
Marshal12 dedi: Microsoft Store'de 3 liraya 80 robux var Mobile ve PC'ye göre 2X daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Doları 10 TL ye çektiklerini söylüyorlardı ama bir baksın yinede
OrgeneralSK Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #8 Marshal12 dedi: Veyahut da benim gibi Roblox Studio'da Build yapıp kazanabilirsin ben öyle yapıyorum 2 saat uğraşıyorum 500 robux alıyorum. :/ Genişletmek için tıkla... Tekrar bir bakıp kontrol edeyim belki ucuzlamıştır. Artı 0 Eksi
Marshal12 dedi: Veyahut da benim gibi Roblox Studio'da Build yapıp kazanabilirsin ben öyle yapıyorum 2 saat uğraşıyorum 500 robux alıyorum. :/ Genişletmek için tıkla... Tekrar bir bakıp kontrol edeyim belki ucuzlamıştır.
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #9 Robux almaya değmez kazanmak daha mantıklı şu dönemde. Günde 700 robux kazanabiliyorum. Artı 0 Eksi
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #10 OrgeneralSK dedi: Tekrar bir bakıp kontrol edeyim belki ucuzlamıştır. Genişletmek için tıkla... Ucuzlamış mı hocam. Marshal12 dedi: Robux almaya değmez kazanmak daha mantıklı şu dönemde. Günde 700 robux kazanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl kazanıyorsun? Artı 0 Eksi
OrgeneralSK dedi: Tekrar bir bakıp kontrol edeyim belki ucuzlamıştır. Genişletmek için tıkla... Ucuzlamış mı hocam. Marshal12 dedi: Robux almaya değmez kazanmak daha mantıklı şu dönemde. Günde 700 robux kazanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl kazanıyorsun?