MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Başlıktaki gibi robux almak istiyorum ancak güvenilir ve ucuza bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: İninal ile işlem yapacağım.
Başlıktaki gibi robux almak istiyorum ancak güvenilir ve ucuza bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Not: İninal ile işlem yapacağım.
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #21 Sürprizbozan: Discordunu verirmisin Discord'unu verir misin belki biraz yardımcı olursun Artı 0 Eksi
KS KS MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #22 Fatih Terim dedi: Konu başka yere gitmesin Sürprizbozan: bende korkuyorum oynayan olmaz diye Bende işte korkuyorum yapmak istiyorum ama şimdi oynanmaz diye üşeniyorum Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam hala sorumun cevabını alamadım. Marshal12 dedi: Veyahut da benim gibi Roblox Studio'da Build yapıp kazanabilirsin ben öyle yapıyorum 2 saat uğraşıyorum 500 robux alıyorum. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam ben yatırmak istiyorum biliyorsanız bir yer söylerseniz sevinirim Build yapmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
Fatih Terim dedi: Konu başka yere gitmesin Sürprizbozan: bende korkuyorum oynayan olmaz diye Bende işte korkuyorum yapmak istiyorum ama şimdi oynanmaz diye üşeniyorum Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam hala sorumun cevabını alamadım. Marshal12 dedi: Veyahut da benim gibi Roblox Studio'da Build yapıp kazanabilirsin ben öyle yapıyorum 2 saat uğraşıyorum 500 robux alıyorum. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam ben yatırmak istiyorum biliyorsanız bir yer söylerseniz sevinirim Build yapmak istemiyorum.