Dostum böyle bir şey söz konusu değil. Haber siteleri boş boş haberler yapıp para kazanmaya çalışıyor aldırış etmeyin.İyi günler. Biliyorsunuz ki Instagram gibi Roblox'a da yasak getirildi. Çoğu kişi Roblox'a VPN ile girersek IP değişikliğinden kalıcı ban yersiniz demiş. Böyle bir durum var mıdır?
İyi günler. Biliyorsunuz ki Instagram gibi Roblox'a da yasak getirildi. Çoğu kişi Roblox'a VPN ile girersek IP değişikliğinden kalıcı ban yersiniz demiş. Böyle bir durum var mıdır?
Hocam peki ben VPN'le kardeşime robux almak istiyorum ama ödeme sırasında ülke yanlış diyir haliyle. Bende başka ulke seçiyorum sonra da açık adres istiyor. Ne yapabilirim?Yok öyle bir şey. Yasaktan kaçanları korkutmak için yapıyorlar.
Hocam peki ben VPN'le kardeşime robux almak istiyorum ama ödeme sırasında ülke yanlış diyir haliyle. Bende başka ulke seçiyorum sonra da açık adres istiyor. Ne yapabilirim?
en fazla internet çekmez ikide bir oyundan atılırsınız.İyi günler. Biliyorsunuz ki Instagram gibi Roblox'a da yasak getirildi. Çoğu kişi Roblox'a VPN ile girersek IP değişikliğinden kalıcı ban yersiniz demiş. Böyle bir durum var mıdır?
bunun çözümü yokmu peki oyundan atmanınen fazla internet çekmez ikide bir oyundan atılırsınız.
Paralı VPNler hızlı oluyor hocam. ben windscribe kullanıyorum hiç atmıyor.bunun çözümü yokmu peki oyundan atmanın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.