Brawl Stars ile VPN açmak ban riski yaratır mı?

Dostum +800 kupa üstü barajında olmalısın ve oyununa BOT gelmez zaten öncedendi bu olay örnek veriyorum 900 civarında girsen karşına 500 kupa gelir ama bu her girdiğin lobide gelicek anlamına gelmiyor

Dostum :D :D tabii ki bitti saati, saat bitimine 15 - 20 dk kala bırakman gerekir ben Nord VPN Premium Deneme Sürümünde kullanıyorum

Talk bs benim dostum oluyor ama aşırı kasıyor lag giriyor uçucam neredeyse

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240318_001702_com.supercell.brawlstars.jpg
    Screenshot_20240318_001702_com.supercell.brawlstars.jpg
    393,4 KB · Görüntüleme: 1.477
Öncelikle merhaba,

VPN'den hiçbir şekilde ban yemezsiniz bunu sizlere VPN ile 2 35 Rütbe ve 10'dan fazla 30 Rütbe yapmış biri olarak söylüyorum, 3000 Kupa yapan adamdan bahsetmişsiniz yazışmalarınızda o kişinin VPN kullanmasına gerek yok çünkü o Kore'li ve Kore Sunucusunda oynuyor doğal olarak. Biz en zor sunucuda Avrupa (EU) Sunucusunda oynuyoruz ve hiçbir şekilde düşük kupa atmıyor 900 - 1000 kupada vs.

VPN İle bağlanabileceğin sunucular vardır Bunlar South America (SA) North America (NA) Asya (Asia) Gibi sunucular bunların kendine ait sunucusu olduğu için gece vakti çok düşük kupa atabiliyor. Dediğim gibi biz Avrupa Sunucusunda olduğumuz için bu mümkün olmuyor.

Kullanıcı adına bakmadan 'Takeshii❄ olduğunu anladım d:

Wintraderlar böyle yapıyor taktikleri böyle. Ban riski vardır evet.

Wintrader ne demek bilmiyorsun. Bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Ban riski falan da yok.

Wintraderlar böyle yapıyor taktikleri böyle. Ban riski vardır evet.

Aynen kardesim dislike at haklı oluyorsun böyle.

1.1 politikası - oyunu manipüle etme, belirli bir plartformda o insanlarla anlaşıp denk geldiğiniz oyunda siz harici herkesi öldürme (wintreader)

Wtden ban yeme diye bir şey yok olsa zaten Türkiye'deki Taha cedric xorox nocrow maho serhat tym arda vs. çok kişi ban yerdi. Efecan hesap paylaşımından zorlu da hesap satın almaktan banlandı zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı