Roblox'a VPN ile girmek sorun yaratır mı?

erenn_010

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Biliyorsunuz ki Instagram gibi Roblox'a da yasak getirildi. Çoğu kişi Roblox'a VPN ile girersek IP değişikliğinden kalıcı ban yersiniz demiş. Böyle bir durum var mıdır?

İyi günler. Biliyorsunuz ki Instagram gibi Roblox'a da yasak getirildi. Çoğu kişi Roblox'a VPN ile girersek IP değişikliğinden kalıcı ban yersiniz demiş. Böyle bir durum var mıdır?
Dostum böyle bir şey söz konusu değil. Haber siteleri boş boş haberler yapıp para kazanmaya çalışıyor aldırış etmeyin.
İyi oyunlar

Alakası yok hocam VPN'in amacı sizin göründüğünüz ülkeyi değiştiriyor, böyle bir şey olaydı mantıken yurt dışındaki tüm insanların banlanması gerekirdi. Dendiği gibi yasaktan kaçanları korkutmak için yapıyorlar.

Yok öyle bir şey. Yasaktan kaçanları korkutmak için yapıyorlar.
Hocam peki ben VPN'le kardeşime robux almak istiyorum ama ödeme sırasında ülke yanlış diyir haliyle. Bende başka ulke seçiyorum sonra da açık adres istiyor. Ne yapabilirim?

Hocam peki ben VPN'le kardeşime robux almak istiyorum ama ödeme sırasında ülke yanlış diyir haliyle. Bende başka ulke seçiyorum sonra da açık adres istiyor. Ne yapabilirim?

Erişim açılana kadar satın alım yapmanızı tavsiye etmiyorum ben. Paranız yanmasın.

İfadeler: Unz
en fazla internet çekmez ikide bir oyundan atılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…