Roblox'a VPN ile girmek suç mu?

VPN (Virtual private network) yani sanal özel ağ anlamına gelmektedir. VPN programları internet trafiğinizi şifreleyerek çevrimiçi kimliğinizi gizlemektedir. Türkiye'de ise VPN kullanımına ilişkin herhangi bir yasak bulunmamaktadır. Yani VPN kullanmak yasaldır.
Kaynak: VPN Kullanmak Yasal mı? VPN Kullananlara Ceza Var mı? 2024.

Ama bazı internet servis sağlayıcıları VPN'leri yasaklıyor. Neye dayanarak yapıyorlar bilmiyorum.

Çözüm diye raporlayın bu konunun açılması bile saçma bence hangi yıldayız?

Roblox izin vermiyor özellikle, güvenlikten ötürü, alın size çözüm.

'Belirli bir özellik veya hesap da dahil olmak üzere Roblox'a yetkisiz erişim sağlamak amacıyla konumunuzu maskelemek için VPN'leri kullanma'.

Yetkisiz erişim kuralı ŞUAN Türk kullanıcılara işliyor, suç demiyorum ama Roblox kurallarına göre yasak, kullanıcı fark edilir mi edilmez mi bilmiyorum ama edilirse ban yeme olasılığı var mı var.

Dosya Ekleri

• 1725460351869.png
    1725460351869.png
    54 KB · Görüntüleme: 98

'Belirli bir özellik veya hesap da dahil olmak üzere Roblox'a yetkisiz erişim sağlamak amacıyla konumunuzu maskelemek için VPN'leri kullanma'.

Roblox kendi platformunda ki açıkca pedofili olduğu ifade edip çocuk t@cizinde bulunan kişilerin platformunda olmasına izin veriyor bununla ilgilenmezler bile.

Roblox kendi platformunda ki açıkca pedofili olduğu ifade edip çocuk t@cizinde bulunan kişilerin platformunda olmasına izin veriyor bununla ilgilenmezler bile.

İlgilenmezler evet, ama sonuçta hala yasak, belirtmek istedim, VPN kullanmak normalde suç değil, ama robloxa göre suç, yazan kişi robloxa göre dediği için suç sayılır sanırım.

Ha adli soruşturma başlatılacak derece bir suç falan da değil KS bunu bilsinde.

İlgilenmezler evet, ama sonuçta hala yasak, belirtmek istedim, VPN kullanmak normalde suç değil, ama robloxa göre suç, yazan kişi robloxa göre dediği için suç sayılır sanırım.

Ha adli soruşturma başlatılacak derece bir suç falan da değil KS bunu bilsinde.
Konu açılmış olması için açılmış bir konu zaten. KS hiç vpn kullanmadı dimi? Tamam biri troll konu açıyorda niye herkes sazan gibi düşüyor.

Yetkisiz erişim kuralı ŞUAN Türk kullanıcılara işliyor, suç demiyorum ama Roblox kurallarına göre yasak, kullanıcı fark edilir mi edilmez mi bilmiyorum ama edilirse ban yeme olasılığı var mı var.

Bir tane Türkiye lokasyon VDS alıp içine OpenVPN kurarak ban yemeden oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bir tane Türkiye lokasyon VDS alıp içine OpenVPN kurarak ban yemeden oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ban olayının kesinliği yok, o kadar milyon kullanıcı arasından konum incelemekle uğraşmaz insanlar, öyle boşa koymuşlar sadece, ama yine de bir şey olursa neden oldu demesin konu sahibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı