Cid_Kagenou
Decapat
- Makaleler
- 2
VPN ile Roblox girmek suç mu?
VPN (Virtual private network) yani sanal özel ağ anlamına gelmektedir. VPN programları internet trafiğinizi şifreleyerek çevrimiçi kimliğinizi gizlemektedir. Türkiye'de ise VPN kullanımına ilişkin herhangi bir yasak bulunmamaktadır. Yani VPN kullanmak yasaldır.
Kaynak: VPN Kullanmak Yasal mı? VPN Kullananlara Ceza Var mı? 2024.
Ama bazı internet servis sağlayıcıları VPN'leri yasaklıyor. Neye dayanarak yapıyorlar bilmiyorum.
Roblox izin vermiyor özellikle, güvenlikten ötürü, alın size çözüm.
'Belirli bir özellik veya hesap da dahil olmak üzere Roblox'a yetkisiz erişim sağlamak amacıyla konumunuzu maskelemek için VPN'leri kullanma'.
![]()
Roblox Community Standards
Roblox’s mission is to connect a billion people with optimism and civility. Every day, tens of millions of people around the world have fun with friends as they explore millions of immersive digita...en.help.roblox.com
Roblox kendi platformunda ki açıkca pedofili olduğu ifade edip çocuk t@cizinde bulunan kişilerin platformunda olmasına izin veriyor bununla ilgilenmezler bile.
Konu açılmış olması için açılmış bir konu zaten. KS hiç vpn kullanmadı dimi? Tamam biri troll konu açıyorda niye herkes sazan gibi düşüyor.İlgilenmezler evet, ama sonuçta hala yasak, belirtmek istedim, VPN kullanmak normalde suç değil, ama robloxa göre suç, yazan kişi robloxa göre dediği için suç sayılır sanırım.
Ha adli soruşturma başlatılacak derece bir suç falan da değil KS bunu bilsinde.
Bir tane Türkiye lokasyon VDS alıp içine OpenVPN kurarak ban yemeden oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.Roblox izin vermiyor özellikle, güvenlikten ötürü, alın size çözüm.
'Belirli bir özellik veya hesap da dahil olmak üzere Roblox'a yetkisiz erişim sağlamak amacıyla konumunuzu maskelemek için VPN'leri kullanma'.
Yetkisiz erişim kuralı ŞUAN Türk kullanıcılara işliyor, suç demiyorum ama Roblox kurallarına göre yasak, kullanıcı fark edilir mi edilmez mi bilmiyorum ama edilirse ban yeme olasılığı var mı var.
![]()
Roblox Community Standards
Roblox’s mission is to connect a billion people with optimism and civility. Every day, tens of millions of people around the world have fun with friends as they explore millions of immersive digita...en.help.roblox.com
Bir tane Türkiye lokasyon VDS alıp içine OpenVPN kurarak ban yemeden oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ben o oyunda 200 Robux harcadım girmek istiyorum ama VPN kullanmaktan korkuyorum bir şey olur diye eminsiniz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.