Roblox'dan 1 gün ban verildi

Razell38

Femtopat
Roblox'dan nedensizce 1 gün ban yedim. Bunun nedenini bilmiyorum ama birisi yardımcı olabilir mi? Ama bilgisayarımda bir Roblox tarayıcısı vardı FPS'imi 60 sabitten kaldırmak için. Adı da bloxstrap. Ondan dolayı olabilir mi?

Evet ondan dolayi gibi gozukuyor. Raporda 3. parti yazilimdan dolayi ban verildigi soyleniyor. Arkada KRNL gibi yazilimlar da aciksa sebebi o da olabilir. Degilse sebebi o FPS Cap kaldirici uygulamadir.

Son düzenleme:
Merhabalar, 60 fps cap kaldırmak için uygulama indirmeyiniz. Kolay yolu var; ClientSettings diye bir dosya oluşturun ve içine ClientAppSettings diye txt açın, ardından içine
{"DFIntTaskSchedulerTargetFps": 144}
yazın ve json olarak kaydedin. 60 fps cap kalkmış olacak. Roblox bunu cheat olarak algılamış normal bu çünkü uygulama ile 60 fps cap kaldırılmaya çalışılmış

Kendiniz manuel olarak da fps cap'i kaldırabiliyorsunuz.
Çok kolay ya uygulamaya felan ne gerek var?
ClientSettings diye klasör oluştur, içine txt dosyası aç ,
{"DFIntTaskSchedulerTargetFps": 144}
yaz içine, ardından farklı kaydet'e gelip ClientAppSettings.json olarak kaydedin. Ardından klasörü roblox oyununun kurulu olduğu klasöre sürükleyin.
Roblox\Versions\version-???????????? gibi bir yerdedir roblox oyunun kurulu yeri büyük ihtimal

Ayrıca her güncellemede bu gidiyor o yüzden ClientSettings'in bir kopyasını oluşturmanız ve her güncellemede aynı işlemi yapmanızı öneririm

Ban sebebiniz 3. parti yazılım, kullanmasanız daha iyi olur.

Kullanmaya devam edersen 1 gün artacak şekilde banın ilerleyecektir diye tahmin ediyorum.

Daha fazla ban yerseniz hesabınız kalıcı olarak banlanabilir arkada 3. parti yazılımlar bırakmayın roblox oynarken.

Devam edersen 2 gunluk yersin zaten ayarlarda 240 FPS alma geldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…