Evet ondan dolayi gibi gozukuyor. Raporda 3. parti yazilimdan dolayi ban verildigi soyleniyor. Arkada KRNL gibi yazilimlar da aciksa sebebi o da olabilir. Degilse sebebi o FPS Cap kaldirici uygulamadir.Roblox'dan nedensizce 1 gün ban yedim. Bunun nedenini bilmiyorum ama birisi yardımcı olabilir mi? Ama bilgisayarımda bir Roblox tarayıcısı vardı FPS'imi 60 sabitten kaldırmak için. Adı da bloxstrap. Ondan dolayı olabilir mi?
Eki Görüntüle 2210258
Ban sebebiniz 3. parti yazılım, kullanmasanız daha iyi olur.Roblox'dan nedensizce 1 gün ban yedim. Bunun nedenini bilmiyorum ama birisi yardımcı olabilir mi? Ama bilgisayarımda bir Roblox tarayıcısı vardı FPS'imi 60 sabitten kaldırmak için. Adı da bloxstrap. Ondan dolayı olabilir mi?
Eki Görüntüle 2210258
Roblox'dan nedensizce 1 gün ban yedim. Bunun nedenini bilmiyorum ama birisi yardımcı olabilir mi? Ama bilgisayarımda bir Roblox tarayıcısı vardı FPS'imi 60 sabitten kaldırmak için. Adı da bloxstrap. Ondan dolayı olabilir mi?
Eki Görüntüle 2210258
Roblox'dan nedensizce 1 gün ban yedim. Bunun nedenini bilmiyorum ama birisi yardımcı olabilir mi? Ama bilgisayarımda bir Roblox tarayıcısı vardı FPS'imi 60 sabitten kaldırmak için. Adı da bloxstrap. Ondan dolayı olabilir mi?
Eki Görüntüle 2210258
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.