Çözüldü Roblox'ta 2'den fazla saç nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

llbatuq

Picopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI İntel PRO H610M-G / Ram: Apacer Panther DDR5 16GB 5200MHZ x2 / Ekran Kartı: GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 4060 / Güç Kaynağı: BitFenix BP-BP600ALNN-9R 600 W Power Supply / Kasa: MSI MAG FORGE M100A D60 / İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-14400F (16 CPUs), ~2.5GHz / Depolama: Western Digital Green SN350 WDS100T3G0C PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD / Monitör: MSI G2412F 23.8″ Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD
Bir avatar combinasyonu vardı ama 2'den fazla aksesuar ve saç olduğu için hepsini takamıyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İnternetten Roblox'a girdikten sonra avatardan saçlardan en alttan Advanced'e gel ve diğer saçı yeni sekmede açıp yukarıdan bir sürü haneli olan sayıları kopyala ve Advanced'e yapıştır.

O 2'yle sınırlı oluyor BTroblox eklentisiyle hallettim.
İnternetten robloxa girdikten sonra avatardan saçlardan en alttan advanced'e gel ve diğer saçı yeni sekmede açıp yukardan birsürü haneli olan sayıları kopyala ve advancede yapıştır.

İnternetten Roblox'a girdikten sonra avatardan saçlardan en alttan Advanced'e gel ve diğer saçı yeni sekmede açıp yukarıdan bir sürü haneli olan sayıları kopyala ve Advanced'e yapıştır.

O 2'yle sınırlı oluyor BTroblox eklentisiyle hallettim.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı