Roblox'ta birine pahalıya item satmak ban sebebi mi?

mami_q

Yoctopat
Daha fazla  
Roblox'ta MM2 oyununda harvester adlı silahı 100 Robux'a satmaya çalışıyordum. Ama tabii ki de vermeyecektim. Bir adam bulup oyuna çektikten sonra bağışı yapmasını istedim ve yaptı. Yapmadan önce ekran kaydı alacağını söylemişti. Sizce ban yer miyim?

Roblox'ta MM2 oyununda harvester adlı silahı 100 Robux'a satmaya çalışıyordum. Ama tabii ki de vermeyecektim. Bir adam bulup oyuna çektikten sonra bağışı yapmasını istedim ve yaptı. Yapmadan önce ekran kaydı alacağını söylemişti. Sizce ban yer miyim?
Robux ile takas yapmak başlı başına TOS ihlali zaten. Ama herkes yapıyor, seninle takas yapan adam o kaydı moderatörlere göndermediği sürece ban yemezsin.

Ban geçmişim çok var ama çoğunluğu 2020 2023 arasıydı bu sene içerisinde sadece 1 ve 3 gün yedim.
Bu attığım linkten moderasyon geçmişine bakın. 20'den fazla moderasyon geçmişi görünüyorsa hesabınız 'kesinlikle' silinecektir. 20'den azsa ama yine de 5'ten fazlaysa ağır bir ban gelebilir.

Hem dolancırılık yapıyorsun. Hem de yüzsüz gibi paylaşıyorsun.

Bu attığım linkten moderasyon geçmişine bakın. 20'den fazla moderasyon geçmişi görünüyorsa hesabınız 'kesinlikle' silinecektir. 20'den azsa ama yine de 5'ten fazlaysa ağır bir ban gelebilir.

Sadece 2 tane var çok teşekkür ederim kral :).

Hem dolancırılık yapıyorsun. Hem de yüzsüz gibi paylaşıyorsun.
Şu an gayet pişmanım eğer ki bir daha karşıma gelirse o adam ona robuxunu 2 katıyla vereceğime yemin ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı