Roblox'ta bölge/konum değiştirilirse oyuna girilebilir mi?

ByFrkn

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin)
Roblox'ta hesabımızın konumunu/bölgesini değiştirirsek oyuna girebilir miyiz?

Siteye girebilirsen değiştirirsin. :D Hayır, bağlanamazsın. Bağlantın sonuçta Türkiye'den oluyor ve yasaklı olduğu için giremiyorsun. VPN ya da DNS sunucusu kullanabilirsin. Cloudflare WARP ya da DNS önerebilirim.

Böyle şeylere hiç gerek yok yakında açılabilir zaten.
Ve ayrıca zaten milyonlarca Türk oyuna giremeyecek ister vpn kullan ister konumunu değiştir oyunda Türk çok nadiren görürsün.

Ben şahsen yasağı çiğneyenlerden biri olup milyonlar oynayamıyorken yasaklı bir şekilde oynamak istemezdim. Tabi sana kalmış.

Siteye girebilirsen değiştirirsin. :D Hayır, bağlanamazsın. Bağlantın sonuçta Türkiye'den oluyor ve yasaklı olduğu için giremiyorsun. VPN ya da DNS sunucusu kullanabilirsin. Cloudflare WARP ya da DNS önerebilirim.
Cloudflare ile girersek ping yüksek oluyor mu ?

Cloudflare ile girersek ping yüksek oluyor mu ?
Ben modemime kurdum Cloudflare DNS'i. Ondan öncede WARP kullandım. Herhangi bir yüksek bir ping ile karşılaşmadım. VPN mantığı ile çalışmadığı için yüksek ping oluşturmaz.

Ben modemime kurdum Cloudflare DNS'i. Ondan öncede WARP kullandım. Herhangi bir yüksek bir ping ile karşılaşmadım. VPN mantığı ile çalışmadığı için yüksek ping oluşturmaz.
Kusuruma bakmayın ama modeme nasıl kurarız hocam ?

Ücretsiz VPN’ler güvenli değil 1.1.1.1 Warp DNS kullanın. Hem VPN gibi internet yavaşlamıyor.
Ücretsiz olan Proton VPN ve Planet VPN var onları kullanmayayım mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı