Roblox'ta builder nasıl olunur?

Legithiel5252

Centipat
Daha fazla  
Açıkçası kodlamaya başlamak istedim ve Türkçe kaynak yok millete soruyorum yabancı diyor ve açıkçası çok zor oluyorlar İngilizcem pek iyi değil bu yüzden builder olmak istiyorum önerdiğiniz bir yöntem veya YouTuber filan varsa bana atabilir misiniz?

Yazılım öğrenmenin temeli yabancı dil zaten. Yabancı dil bilmeden çok zorlanırsınız ama yine de öğrenmek istediğiniz dili YouTube'da aratıp Türkçe analtan kaynakalra bakabilrisiniz. Başlangıç olarak Python önerebilirim. Direk Java veya Lua'dan başlamak zor olabilir.

Yazılım öğrenmenin temeli yabancı dil zaten. Yabancı dil bilmeden çok zorlanırsınız ama yine de öğrenmek istediğiniz dili YouTube'da aratıp Türkçe analtan kaynakalra bakabilrisiniz. Başlangıç olarak Python önerebilirim. Direk Java veya Lua'dan başlamak zor olabilir.

Ya şöyle şimdi örneğin bir şey deniliyor ne anlama geldiğini bilmek zorundasın bilmeden de yapamazsın şu anda da yabancı dil öğrenmek istemiyorum yoğun oluyorum zor oluyor ama Build sektörüyle ilgilenebilirim.

Builderlik tamamen senin yaratıcılığına kalmış bir şey. Youtube da en iyi builder pluginleri diye aratarak işine yariyacak pluginleri kurup onlari deneyerek başlayabilirsin. Kimse pluginsiz build yapmiyor ztn. Şu anlık pluginleri araştirip önce hepsinin bi kullanimini öğrenerek yavaştan başlayabilirsin. Dediğim gibi gerisi senin yaratıcılığına kalıyor çok bir olayı yok.

Builderlik tamamen senin yaratıcılığına kalmış bir şey. YouTube'da en iyi builder pluginleri diye aratarak işine yarayacak pluginleri kurup onlari deneyerek başlayabilirsin. Kimse pluginsiz Build yapmiyor zaten. Şu anlık pluginleri araştirip önce hepsinin bir kullanimini öğrenerek yavaştan başlayabilirsin. Dediğim gibi gerisi senin yaratıcılığına kalıyor çok bir olayı yok.

Bazıları Blender kullanıyor o kadar sistemim yok sadece Roblox'tan builder olunabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı