Roblox'ta düşük gecikme için ne yapmak gerekir?

RastgeleBirisi

Centipat
Daha fazla  
Roblox'a olabildiğince düşük ping (ms) ile girmek istiyorum. Bunun için GoodbyeDPI Turkey, WARP ve ProtonVPN gibi yöntemleri denedim ancak her birinde farklı sorunlarla karşılaştım.
  • GoodbyeDPI turkey: Bağlantı sorunları yaşatıyor. Alternatif modlarını da denedim ancak bazıları internet bağlantısı hatası veriyor, tekrar tekrar denediğimde bazen açılıyor, bazen ise hiç çalışmıyor.
  • ProtonVPN: Ping değerleri zaten oldukça yüksek, bu yüzden pek kullanışlı değil.
  • WARP: Çok değişken sonuçlar veriyor. Bazen 60 ms civarında gayet iyi çalışırken, bazen de siteler bile açılmıyor.
Bu sorunlara kalıcı bir çözüm ya da daha iyi alternatif yöntemler varsa öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI da pek sorun cikmamasi gerek aslinda, bu gibi yontemler kullanmadiginizda da Roblox disinda hizmetlerde baglanti sorunlari yasiyor musunuz?

GoodbyeDPI da pek sorun cikmamasi gerek aslinda, bu gibi yontemler kullanmadiginizda da Roblox disinda hizmetlerde baglanti sorunlari yasiyor musunuz?

Sıkıntıdan kastı anlayamadım ama kounda biraz daha spesifik olmam gerekridi galiba GoodbyeDPI ile girdiğimde internete bağlanamadı HTTP hataları gibi şeyler çıkıyor
Düzenleme yapayım ve fotoğraf ekleyeyim daha rahat anlaşılsın

Ekran görüntüsü 2025-08-10 191807.png

Ekran görüntüsü 2025-08-10 191833.png

Sıkıntıdan kastı anlayamadım ama kounda biraz daha spesifik olmam gerekridi galiba GoodbyeDPI ile girdiğimde internete bağlanamadı HTTP hataları gibi şeyler çıkıyor.

Hocam GoodbyeDPI'i dogru yapilandiramamis olabilirsiniz bu baglamda. Populer bir rehber kullanarak tekrar yapilandirin.

Hocam duzenlenmis mesaja baktim, maalesef ayni sorunlari ben de sol da yasadim. Bunun gecici çözümü Roblox temp dosyalarinin hepsini silmek.

Son düzenleme:
Hocam ben yanlış anladim duzenlenmemis mesajda, internete giremediniz zannettim. Bu uyariyi ben de aliyorum cogunlukla, bunun çözümü dedigim gibi local appdatadaki Roblox temp ve log dosyalarini silmek.

Windows + r tuslarina basip %localappdata% yazin. Orada Roblox klasorundeki logs klasorundekileri silin. Olmazsa 1 şey daha var bulabilirsem onu da soyleyecegim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı