Hank J Wimbleton
Hectopat
PC 6 aylık macuna gerek var mı? Ayrıca fanları kontrolden kastınız nedir?Termal macun yenilediniz mi?
Fanları kontrol ettiniz mi?
Bunları yapın.
PC 6 aylık macuna gerek var mı? Ayrıca fanları kontrolden kastınız nedir?Termal macun yenilediniz mi?
Fanları kontrol ettiniz mi?
Bunları yapın.
Evet macuna gerek var. Kasayı açıp fanların hızını kontrol edin.PC 6 aylık macuna gerek var mı? Ayrıca fanları kontrolden kastınız nedir?
Ömrünü kısaltır mı yüksek sıcaklık?Grafikler en yüksekte FPS 150 diyorsunuz. Ya grafikleri kısacaksınız yada bilgisayarınızın ömrünü kısaltacaksınız.
Evet.Ömrünü kısaltır mı yüksek sıcaklık?
Kasayı açıp fanların hızını kontrol edin.
Roblox'ta genel bir sıkıntı var bende oynuyordum bazen bakıyorum bir sürü farklı farklı oyunlarda 65 dereceyi geçmezken robloxta 100fps de 69-70 derece oluyordu. Grafikleri çöp olmasına rağmen fazla enerji harcıyor.Neden böyledir? Ekran kartım 1050 Ti işlemcim ise Ryzen 3 1200 AF. RBX FPS unlocker açınca oluyor sadece. Kullanım %90 sıcaklık ise 70 derece
Evet, isterseniz ek fan alın. 120FPS Yüksek grafikte oynarsanız ısınması normal.Ömrünü kısaltır mı yüksek sıcaklık?
Evet macuna gerek var. Kasayı açıp fanların hızını kontrol edin.
Funky FridayOyunun optimizasyonuna göre değişir. Roblox bir oyun değil, oyun barındırmanızı sağlayan bir oyun platformu ve oyun motoru. Oynadığınız oyuna göre normal sayılabilir. Hangi oyunu oynadığınızı söylerseniz ona göre daha net bir hesaplama yapabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.