Roblox'ta eski hesap nasıl alınır?

ömer951

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Roblox'ta eski hesabımı almak istiyorum ama hesabın e-postası silindi ve doğrulama yapamıyorum şifreyi de unuttum hesabı nasıl alabilirim yardım edebilir misiniz?

Arkadaşlar Roblox'ta eski hesabımı almak istiyorum ama hesabın e-postası silindi ve doğrulama yapamıyorum şifreyi de unuttum hesabı nasıl alabilirim yardım edebilir misiniz?

Yine desteğe başvurun siz ama geri alabileceğinizi sanmıyorum destek o tür konularda pek yardımcı olmuyor maalesef.

4-5 yıldır girilmeyen bir hesabı almışlığım var. O hesaba ilk eklenen mail sizin mailiniz ise hesabı çok rahat geri alabilirsiniz. Değilse Robux yatırdıysanız faturası vs. gösterilerek de alınabiliyor.

Hallettiniz mi? Bende almak istiyorum ama tek hatırladığım oynadığım ilk oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı