E Erkan.tbs Femtopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #1 Roblox'ta arkadaşımın hesabı silindi ve onu bulamıyorum. Ben de yüzü ve ismini biliyorum, soy adını bilmiyorum. Arkadaşımı nasıl bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2024
Roblox'ta arkadaşımın hesabı silindi ve onu bulamıyorum. Ben de yüzü ve ismini biliyorum, soy adını bilmiyorum. Arkadaşımı nasıl bulabilirim?
Rüzgarpsikopat Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 40 12 Mart 2024 #3 Hesabı kalıcı ban yiyen veya silinen kişilerin hesaplarının ismini tam bir şekilde aratırsan error veriyor.
Hesabı kalıcı ban yiyen veya silinen kişilerin hesaplarının ismini tam bir şekilde aratırsan error veriyor.
Egehan12 Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #4 Hesabı silindiyse ya da kalıcı ban yediyse Roblox'tan maalesef ona ulaşamazsın yeni hesap açması lazım.
Hesabı silindiyse ya da kalıcı ban yediyse Roblox'tan maalesef ona ulaşamazsın yeni hesap açması lazım.