Roblox'ta hile kullanımından raporlanırsa ban yenir mi?

Aliwsly

Picopat
Daha fazla  
Roblox'da script kullanıyorum beni 1-2 kişi reportladı ban yer miyim? Moderatör kullandığım script'i anlar mı? Delta kullanıyordum fischde faster farmla para kasarken gelip reportladılar, ban yer miyim? Korkuyorum.

Aslında şöyle ban yeme işi biraz zor sizi reportlamaları bir şey değiştirmiyor ama hileyken siz reportlarsanız ban yersiniz biraz saçma ama durum böyle bir de artık hile koruması iyi durumda çok açarsanız hileyi (uçma aimbot vb) hesap banlanıyor 1 günlük veriyor ilk sonra da 7 hafta sonra sınırsız atar büyük ihtimal

Hileyi çok açmasanız bile hile kullanırsanız en fazla 2 gün içerisinde otomatik ilk önce uyarı sonra ban atıyorlar ban süreleri tam olarak bilmiyorum ama.

Hileyi çok açmasanız bile hile kullanırsanız en fazla 2 gün içerisinde otomatik ilk önce uyarı sonra ban atıyorlar ban süreleri tam olarak bilmiyorum ama.

Ban süresi şöyle 1 gün, 7 gün, bir ay, 6 ay. Evet 6 aylık ban yedim en azından sınırsız değil 182 gün sonra ana hesaba girebilirim.

Roblox'da script kullanıyorum beni 1-2 kişi reportladı ban yer miyim? Moderatör kullandığım Script'i anlar mı? Delta kullanıyordum fischde faster farmla para kasarken gelip reportladılar, ban yer miyim? Korkuyorum.
Ek:Bu konu hortlamış.

Çoğu exploit aracı Byfron sistemi tarafından otomatik olarak algılanıyor. Eğer kullanmaya devam ederseniz önce 1 gün ban yiyorsunuz. Sonra bu 3 güne, 7 güne çıkar... En sonunda da hesap tamamen kapatılıyor.

Yani kısaca, denemeye devam ederseniz hesabınız ciddi tehlikede.

7 gün sonrası 1 ay sonrası 6 ay. 6 ay banlandım ve sohbetten dolayı banlarda hile banı gibi sınırsız olabilir mi?

hile açtım 1 saatte hesap banı yedim hileden 7 gün (rep yemeden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…