Roblox'ta isim nasıl değiştirilir?

XxVetraN1ghtxX

Centipat
Daha fazla  
Roblox ismim gerçek adımı içeriyor ve Roblox'a her girdiğim zaman bana ismimle hitap edilmesinden bıktım isim değiştirmek için 1000 Robux istiyor. 1000 Robux verecek param yok. Bana yardımcı olursanız sevinirim artık rahatsız olmaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox ismim gerçek adımı içeriyor ve Roblox'a her girdiğim zaman bana ismimle hitap edilmesinden bıktım isim değiştirmek için 1000 Robux istiyor. 1000 Robux verecek param yok. Bana yardımcı olursanız sevinirim artık rahatsız olmaya başladım.
Hocam 1000 robux vermeden değiştirmenin bir yolu yok maalesef ama görünen adınızı yani display name'inizi değiştirebilirsiniz. Ayarlara girdiğinizde direkt karşınıza çıkıyor zaten
1760711683099.png

Hocam 1000 robux vermeden değiştirmenin bir yolu yok maalesef ama görünen adınızı yani display name'inizi değiştirebilirsiniz. Ayarlara girdiğinizde direkt karşınıza çıkıyor zaten
1760711683099.png
Fakat bunda da şöyle bir sıkıntısı olabiliyor bazı oyunlarda developerlar display nameleri kapatıyor direkt kullanıcı adınız gözüküyor fakat her oyun için geçerli değil tabii.

1000 Robux vermeniz gerek.

Hadi ya hiç bilmiyordum yeni öğrendim sen olmasan bedava sanıyordum.

Hocam 1000 Robux vermeden değiştirmenin bir yolu yok maalesef ama görünen adınızı yani display name'inizi değiştirebilirsiniz. Ayarlara girdiğinizde direkt karşınıza çıkıyor zaten Eki Görüntüle 2589277

Fakat bunda da şöyle bir sıkıntısı olabiliyor bazı oyunlarda developerlar display nameleri kapatıyor direkt kullanıcı adınız gözüküyor fakat her oyun için geçerli değil tabii.

Ben display name değiştirmeyi sormadım?

Hadi ya hiç bilmiyordum yeni öğrendim sen olmasan bedava sanıyordum.

Ben display name değiştirmeyi sormadım?
Çünkü başka çare yok. Soru soruyorsan adam gibi davran, sanki biz biliyoruz sana söylemiyoruz adam sana düzgünce cevap vermiş sen toxiclik yapıyorsun.

Sinirliyimde ondan kaç aydır araştırıyorum kimse adam gibi fikir vermiyor param yok öğrenciyim.
Verecek fikir yok işte sadece 1000 robux ile yapabilirsin. Ayrıca 1-2 ay para biriktirsen alabileceğini düşünüyorum robux fiyatlarindan haberim yok ama.

Verecek fikir yok işte sadece 1000 robux ile yapabilirsin. Ayrıca 1-2 ay para biriktirsen alabileceğini düşünüyorum robux fiyatlarindan haberim yok ama.
Ne 1-2 ayı hocam 1000 robux itemsatış gibi sitelerde komisyonuyla birlikte 200 lira gibi bir fiyata satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam o kadar pahalı bir şey değil. En kötü robloxun kendisinden 10 dolara(419,49 TL) alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı