Roblox kapandığı için Robux alamıyorum. İnternette bazı konulara bakmıştım ama mümkün olmadığını söylüyorlardı. Çözümünü bilen var mı? Başka siteleri önermeyin.
Hesabına VPN ile ABD'ye baglan birkaç saat veya gün gir ama her girdiğimde ABD VPN'i kullan konum degisince.
İtem satıştan Roblox USD gift Card al hesabında redeem et sonra premium da alabilirsin Robux da alabilirsin minimum 5 dolar.
Bilgisayar'dan Microsoft Store'dan almayı deneyin.
Hocam ne kadar beklemem lazım sizce ben her girdiğimde zaten Almanya'ya bağlanıyorum konum hala turkey olarak gösteriyor.
Denemiştim hocam onda da sorun oluyordu alınmıyordu.
Hocam ne kadar beklemem lazım sizce ben her girdiğimde zaten Almanya'ya bağlanıyorum konum hala turkey olarak gösteriyor.
Hocam itemsatışta satıyorlar 300tl 1k robux diye ilanlara bakabilirsin.Hocam ne kadar beklemem lazım sizce ben her girdiğimde zaten Almanya'ya bağlanıyorum konum hala Turkey olarak gösteriyor
Denemiştim hocam onda da sorun oluyordu alınmıyordu
Hocam itemsatışta satıyorlar 300tl 1k robux diye ilanlara bakabilirsin.
Hocam kodlar pahalı oluyor normale göre ondan demiştim.Hocam ben bilinmedik yerden almak istemiyorumda zaten sorunu çözdüm hepsi buradadan dijital kod aldım yarım saat bile olmadan geldi ve çalıştı.
Robloxtaki fiyatıyla aynı ve güvenilir. Ama teşekkürler cevap için.Hocam kodlar pahalı oluyor normale göre ondan demiştim.
Hocam bu arada 10 dolarlık kod için 800 alırken microsoft storeden yüklerseniz 100 alabiliyorsunuz aynı fiyata.Robloxtaki fiyatıyla aynı ve güvenilir. Ama teşekkürler cevap için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.